Hva betyr heterotopic?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr heterotopic?
Hva betyr heterotopic?
Anonim

Medical Definition of heterotopic 1: forekommer på et unorm alt sted heterotopisk bendannelse. 2: podet eller transplantert til en unormal posisjon heterotopisk levertransplantasjon.

Hva betyr Heterotopia?

Heterotopic: På feil sted, på et unorm alt sted, feilplassert. Fra de greske røttene "hetero-" som betyr "annet" + "topos" som betyr "sted"=annet sted. For eksempel er heterotopisk bendannelse dannelsen av bein der det norm alt ikke finnes, som i muskler. FORTSETT Å RULLE ELLER KLIKK HER.

Hva er heterotopiske dyr?

En heterotrof er en organisme som spiser andre planter eller dyr for energi og næringsstoffer. Begrepet stammer fra de greske ordene hetero for «annet» og trofe for «næring». Organismer er karakterisert i to brede kategorier basert på hvordan de får energi og næringsstoffer: autotrofer og heterotrofer.

Hvordan behandler du heterotop ossifikasjon?

Vanligvis vil behandlingen inkludere myke bevegelser i leddene og litt fysioterapi. Legen din kan også foreskrive medisiner for å bremse eller stoppe den unormale veksten av bein. Når HO alvorlig påvirker bevegelsen din eller forårsaker uutholdelige smerter, kan det være nødvendig med kirurgi.

Krever heterotopisk ossifikasjon kirurgi?

Kirurgisk terapi

Heterotopisk ossifikasjon (HO) utskjæres sjelden,fordi smertelindring ofte er utilstrekkelig og forbedring i bevegelsesområde (ROM) kanskje ikke varer.

Anbefalt:

Interessante artikler
Vokser planter under led-lys?
Les mer

Vokser planter under led-lys?

LED-lys, som tilbyr lavt energiforbruk, lav varme og fargeoptimalisert for vekst, er den mest effektive, effektive og kundevennlige måten å dyrke planter hjemme enn å dyrke med fluorescerende lys eller glødelys. Kan et hvilket som helst LED-lys brukes som vekstlys?

Betyr ordet turpitude?
Les mer

Betyr ordet turpitude?

turpitude \TER-puh-tood\ substantiv.: inherent baseness: depravity; også: en grunnleggende handling. Betyr urolighet ondskap? Turpitude er definert som ondskap eller syndighet. Et eksempel på urolighet er atferd som anses som umoralsk og syndig av samfunnet.

Er hyperpatriotisme et ord?
Les mer

Er hyperpatriotisme et ord?

I daglig tale er jingoisme overdreven skjevhet når det gjelder å dømme sitt eget land som overordnet andre – en ekstrem type nasjonalisme. Hva er et ord for for mye patriotisme? Jingoism er fanatisk, overdreven patriotisme. Hvis du nekter å spise, lese, ha på deg eller diskutere noe som ikke er laget i ditt eget land, kan folk anklage deg for jingoisme.