Hva er manøvreringsområde?

Innholdsfortegnelse:

Hva er manøvreringsområde?
Hva er manøvreringsområde?
Anonim

Et manøvreringsområde er den delen av en flyplass som skal brukes av fly til start, landing og taxiing, unntatt forklær og områder designet for vedlikehold av et fly.

Hva består manøvreringsområdet av?

manøvreringsområdet definert som delen av en flyplass beregnet for start, landing og bakkebevegelse av fly, med unntak av flyforklær.

Hva menes med manøvreringsområdet på en flyplass?

Manøvreringsområde Den delen av flyplassen som skal brukes til avgang, landing og taksing av fly, unntatt forklær. Bevegelsesområde Den delen av flyplassen som skal brukes til start, landing og taksing av fly, bestående av manøvreringsområdet og forplassene.

Hva er forskjellen mellom bevegelsesområde og manøvreringsområde?

Manøvreringsområde - Den delen av en flyplass som er beregnet på å brukes til avgang, landing og taksing av fly, unntatt forplasser. Bevegelsesområde - Den delen av en flyplass som skal brukes til starten, landing og taksing av fly, bestående av manøvreringsområdet og forkleet.

Hva er et område uten bevegelse på flyplasser?

Non-movement Area (NMA)– områder på en flyplass som brukes til taksing eller svevetaksing, eller lufttaxi-fly inkludert helikoptre og tilt-rotorer, men er ikke del av bevegelsesområdet (dvs. lasteforklene og flyparkeringsplassene). Detteområdet er ikke under kontroll av flyplasstrafikktårnet.

Anbefalt: