Vokser babyzombielandsbyboere opp?

Innholdsfortegnelse:

Vokser babyzombielandsbyboere opp?
Vokser babyzombielandsbyboere opp?
Anonim

I motsetning til de fleste andre babymobs i spillet, forblir de som babyer på ubestemt tid og vokser aldri til "voksne" zombielandsbyboere.

Hvordan får du en babyzombielandsbyboer til å vokse?

Hvis en baby landsbyboer blir drept under en beleiring, vil den også bli en baby zombie landsbyboer. Babyzombielandsbyboere er raskere enn sine voksne kolleger og vil ikke eldes. Zombielandsbyboere kan kureres og returneres til vanlige landsbyboere hvis de blir svekket ved å bruke en sprutedrikk av svakhet, og deretter mates med et gulleple.

Kan du gjenopplive en zombie-landsbyboer?

Om babyzombier

De kan kureres på samme måte voksne zombielandsbyboere blir kurert.

Hva skjer hvis jeg kurerer en babyzombielandsbyboer?

Når de er kurert, kan du velge hvilken jobb du vil at de skal ha, for eksempel bonde eller rustningsmann. Etter dette, hvis du handler med dem, vil de gi deg vanvittige rabatter eller gode tilbud fordi du har kurert dem - og viser at det å være snill virkelig lønner seg!

Kan småbyboere zombifiseres?

Baby Zombie Villagers er fiendtlige mobber som gyter når en zombie dreper en landsbyboer, avhenger på vanskelighetsgraden.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.