Er det colombiansk eller colombiansk?

Innholdsfortegnelse:

Er det colombiansk eller colombiansk?
Er det colombiansk eller colombiansk?
Anonim

Altfor ofte er det fortsatt forvirring om hvordan man staver navnet på et søramerikansk land: Colombia. Det er Colombia med en "O". Ikke Columbia, med en "U". Vi er geografisk langt fra British Columbia og en skyttelalder som tålte mange oppdrag etter at 'Columbia' gikk i oppløsning over Texas i 2003.

Er Colombia det samme som Columbia?

Colombia og Columbia betyr i hovedsak det samme, "Land of Columbus", for å hedre oppdageren Christopher Columbus, hvis etternavn på italiensk er Colombo og på spansk, Colon. … Tross alt endret engelske oversettere "Brasil", som landets navn staves på spansk og portugisisk, til "Brasil" på engelsk. D. W.

Hva kaller du noen fra Colombia?

Colombians (spansk: Colombianos) er personer identifisert med landet Colombia.

Hvilken rase er du hvis du er colombianer?

Det meste av befolkningen (over 86 prosent) er enten mestizo (har både indiske og hvite aner) eller hvite. Folk med afrikansk (10,4 prosent) og urbefolkning eller indiansk (over 3,4 prosent) opprinnelse utgjør resten av den colombianske befolkningen.

Er det et land som heter Colombia?

Colombia, offisielt Republikken Colombia, Spanske Republikken Colombia, landet nordvest i Sør-Amerika. Dens 1 000 miles (1 600 km) kysten mot nord er badet av vannet iDet karibiske hav, og dets 800 miles (1300 km) kyst mot vest vaskes av Stillehavet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Fjerner shot pening materiale?
Les mer

Fjerner shot pening materiale?

Shotpeening fjerner ikke noe materiale. Prosessen lager ganske enkelt små kratere i det tynne overflatelaget av materialet. Som allerede nevnt forbedrer denne prosessen styrken og levetiden til objektet. Har shot pening lagt til materiale?

Were er utestengelse av ca?
Les mer

Were er utestengelse av ca?

Banning er en by i Riverside County, California, USA. Befolkningen var 29.603 ved folketellingen i 2010. Det ligger i San Gorgonio Pass, også kjent som Banning Pass. Den er oppk alt etter Phineas Banning, diligenslinjeeier og "Father of the Port of Los Angeles.

Hvorfor slår motorsykkelen min tilbake?
Les mer

Hvorfor slår motorsykkelen min tilbake?

Motorsykkelbakslag er noe som skjer når en motorsykkelmotor får for mye drivstoff eller luft. Sykler er satt opp slik at forgasseren (eller drivstoffinnsprøytningssystemet på moderne sykler) gir riktig forhold mellom drivstoff og luft, slik at sykkelen kan kjøre på sitt beste.