Vrikker kjedereaksjonens egen?

Innholdsfortegnelse:

Vrikker kjedereaksjonens egen?
Vrikker kjedereaksjonens egen?
Anonim

Nettsykkelforhandleren Chain Reaction Cycles, som selger til kunder over hele verden fra NI, skal fusjonere med det Portsmouth-baserte selskapet Wiggle. … Wiggle eies av investeringsselskapet Bridgeport Capital.

Eies CRC av Wiggle?

Chain Reaction Cycles er en nettforhandler av sykkelprodukter basert i Belfast, Nord-Irland. En 2017-fusjon med Wiggle Ltd resulterte i dannelsen av Wiggle-CRC Group, hvis hovedkontor er i Portsmouth, England.

HVOR MYE solgte Chain Reaction for?

Wiggle og Chain Reaction har kjempet mot hverandre i mange år, og Wiggle gikk foran Chain Reaction i 2013 da salget i det familieeide firmaet f alt seks prosent til £145m.

Hvem har kjøpt Wiggle?

Den tyske digitale sportsforhandleren Signa kjøper Wiggle som en del av $3,2 milliarder Spac-avtale. En tysk digital sportsforhandler har snappet opp Wiggle, det britiske nettsykkelmerket, og har sagt ja til å sykle videre til det amerikanske aksjemarkedet i en blankosjekk-avtale på 3,2 milliarder dollar.

Eier kjedereaksjonssykluser Nukeproof?

Yeti i 2014, Lapierre i 2015 og nå Chain Reaction Cycles /Nukeproof i 2018. … Vi har fulgt dette merket fra starter og kjemper syklene sine til i dag.

Anbefalt: