Hva er en vasallkonge?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en vasallkonge?
Hva er en vasallkonge?
Anonim

En vasallkonge er en konge som skylder troskap til en annen konge eller keiser. Denne situasjonen skjedde i England etter den normanniske invasjonen i 1066. Duke…

Hva er et annet navn for en vasal av kongen?

Avhengig av forholdet kan det være et hvilket som helst antall navn eller titler, for eksempel lord, adelsmann eller helot.

Hva er rollen til en vasall?

Vassal, i det føydale samfunnet, en investert med et len i retur for tjenester til en overherre. Noen vasaller hadde ikke len og bodde ved sin herres hoff som hans husholdningsriddere. Enkelte vasaller som holdt sine len direkte fra kronen, var sjefsleiere og utgjorde den viktigste føydale gruppen, baronene.

Hvem ville være en vasal av kongen?

Hvis en herre handlet i en konges tjeneste, ble herren ansett som en vasal av kongen. Som en del av den føydale avtalen lovet Herren å beskytte vasallen og ga vasallen en tomt. Dette landet kunne gis videre til vasallens arvinger, noe som gir vasallen tid over landet.

Hva er et eksempel på vasall?

Et eksempel på en vasall er en person som ble gitt en del av en herres land og som pantsatte seg til den herren. Et eksempel på en vasal er en underordnet eller tjener. … En person som holdt land fra en føydalherre og mottok beskyttelse i retur for hyllest og troskap.

Anbefalt: