Hvor skal nesepiercing være?

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal nesepiercing være?
Hvor skal nesepiercing være?
Anonim

Plasseringen av piercingen skal være i midten av den supra-alar-folden. Imidlertid kan plassering være foran eller bak og til og med under. Hvis du har et ønske om å bruke en ring, men folden er høyt på neseboret, er det enten nødvendig med en stor ring eller piercingen må være lavere.

Hvor skal jeg plassere nesepiercingen?

Plasseringen av en nesestift, ring eller bøyle kan hvor som helst langs neseboret. Det vanligste stedet er gjennom kurven til et av neseborene (folden på "vingen" til neseboret). Mange kommer med en spesiell idé om hvordan de vil at nesepiercingen deres skal se ut og hvilken side de vil ha piercing.

Hvilken side skal jeg ta hull i nesen min?

I hinduistisk tradisjon gjennomborer kvinner vanligvis venstre side av nesen. Dette har bånd til ayurveda. Ayurvedisk medisin er et helhetlig system som dateres tilbake tusenvis av år, og forbinder sinn og kropp. Det er påstander om at piercing i venstre side kan lindre smertene ved menstruasjon og/eller fødsel.

Hva symboliserer en nesepiercing?

Mange jenter valgte å bære neseringen for å symbolisere deres opprør mot samfunnets tradisjonelle verdier. Piercingen var et symbol på frimodighet, opprør og valgfrihet.

Hva betyr en oksenesering på en kvinne?

Det er kjent å forsterke skjønnheten og kjærligheten til bruden i øynene til brudenbrudgom. Disse var ofte laget av gull og ganske utsmykkede, og representerte en kvinnes giftstatus i verden. Septumpiercingen må ikke forveksles med en nesepiercing eller en tyrefekter.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hva betyr nevropatisk?
Les mer

Hva betyr nevropatisk?

: skade, sykdom eller dysfunksjon av en eller flere nerver, spesielt i det perifere nervesystemet, som typisk er preget av brennende eller skyende smerter, nummenhet, prikking eller muskelsvakhet eller atrofi, er ofte degenerativ, og er vanligvis forårsaket av skade, infeksjon, sykdom, narkotika, giftstoffer eller vitaminmangel … Hvordan føles nevropatisk smerte?

Hva er en god plagiatpoengsum på turnitin?
Les mer

Hva er en god plagiatpoengsum på turnitin?

Hvis du vil forsikre deg om at innholdet ditt ikke blir avvist på grunn av plagiering, bør du beholde turnitin-prosenten nesten 20% til 30%. Turnitin-poengsum på 20 % er ideell poengsum og er akseptabel nesten over alt. Hva er akseptabel prosentandel for Turnitin?

Hva betyr Pria-navnet?
Les mer

Hva betyr Pria-navnet?

Pria, Priya. Priya eller Pria (sanskrit: प्रिया Priyā kvinne, som betyr "kjære, elskede") er et vanlig fornavn i India og et fornavn som også brukes i Nepal, Bangladesh, Sri Lanka og Thailand. Er Priya et godt navn? Priya er et veldig populært fornavn i India, og kan også finnes i land som Nepal, Sri Lanka og Thailand.