Når startet Kellys kataloger?

Innholdsfortegnelse:

Når startet Kellys kataloger?
Når startet Kellys kataloger?
Anonim

Kelly begynte å produsere provinsielle kataloger i 1845, og startet med en for de seks hjemfylkene. Dette hadde nyttige konsoliderte lister over domstolene og handelsoppføringer for hele området rundt London, en funksjon som ble gjentatt for de samme fylkene i 1851 og i 1855.

Hva er Pigot's Directory?

Pigots kataloger dekket England, Skottland og Wales i perioden før den offisielle sivile registreringen begynte og er en verdifull kilde til informasjon om alle større yrker, adel, herreskap, presteskap, bransjer og yrker, inkludert tavernaer og offentlige hus og mye mer, er oppført.

Hva er moderne handelskataloger?

Samtidige handelskataloger kan fremheve potensielt forurensende arealbruk. Dette er nettsteder der nåværende (eller tidligere) industriell bruk kan utgjøre en risiko for boligkjøperen. … Bensinstasjoner for eksempel er vanlige i boligområder og utgjør en spesielt høy risiko for huseiere.

Er Kellys katalog online?

Kellysearch. I en kort periode eksisterte Kellys på nettet som Kellysearch (ødelagt lenke), en katalog som ligner på gule sider på nettet. Kellysearch.com ble etablert i Boston i 2004. Det var på mange forskjellige språk og introduserte et fullt søkbart nettkatalogbibliotek og produktpressemeldingsseksjon.

Hva betyr kataloger på engelsk?

1a: en bok ellersamling av anvisninger, regler eller forordninger. b: en alfabetisk eller klassifisert liste (som av navn og adresser) 2: et styreorgan. 3: mappe sense 3b.

Anbefalt: