Hva er en gideonbibel?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en gideonbibel?
Hva er en gideonbibel?
Anonim

Gideons International er en evangelisk kristen forening for menn grunnlagt i 1899 i Janesville, Wisconsin.

Hvordan er Gideon-bibelen annerledes?

Hovedforskjellen mellom Gideons Bibel og KJV er at KJV eller King James Version er en engelsk oversettelse av den kristne bibelen, og Gideons bibel er faktisk Bibelen distribuert av en evangelisk kristen organisasjon, Gideons international, som bruker KJV til distribusjonsformål i …

Hva er Gideon-bibelen?

Gideon (/ˈɡɪdiən/), (hebraisk: גדעון) også k alt Jerubbaal og Jerubbeseth, var en militær leder, dommer og profet hvis kall og seier over midianittene blir fort alt i Dommerne 6-8 i Dommernes bok i den hebraiske bibelen.

Hvorfor kalles den en Gideon-bibel?

Foreningen ble oppk alt etter den bibelske skikkelsen Gideon avbildet i Dommernes 6. Gideonene begynte å distribuere gratis bibler, den bestrebelsen den er mest kjent for, i 1908, da de første bibler ble plassert på rommene på Superior Hotel i Superior, Montana.

Finnes det en Gideon-bibel?

Gideon-bibelen er ikke en spesiell versjon eller oversettelse av Bibelen som hoteller virkelig liker (bøkene er vanligvis gamle King James-versjoner); de er oppk alt etter gruppen som distribuerer dem. De to hadde aldri møtt hverandre, men det var bare ett dobbeltrom igjen, så de bestemte seg for å dele det.

Anbefalt: