Når fullfører videregående skole?

Innholdsfortegnelse:

Når fullfører videregående skole?
Når fullfører videregående skole?
Anonim

I de fleste land er studentene vanligvis i alderen 17 og 18 år. Noen land har en trettende klasse, mens andre land ikke har en 12. klasse/år i det hele tatt. Tolvte klasse er vanligvis det siste året på videregående skole (avgangsår).

Hvilket år går du ut på videregående?

High School Graduation

Studenter i USA vil vanligvis begynne sitt siste år, 12th Grade / Senior Year, i en alder av 17 eller 18 år. Ved slutten av skolen er de fleste elever 18 år.

Går du eksamen på videregående eller fra videregående?

Gjeldende standardbruk er for å si at noen er uteksaminert FRA videregående. I 1963 sa den fjerde utgaven av H. L. Menckens bok "The American Language" at den aktive formen hadde seiret over den passive formen på grunn av den amerikanske driften for å forenkle språket.

Kan jeg oppgradere ved 16?

I mange stater i USA,, kan du ta en test som lar deg oppgradere tidlig så lenge duer minst 16 år gammel. … Avhengig av staten din, kan du ta en test som lar deg oppgradere tidlig.

Hvilken alder fullfører du videregående skole i Storbritannia?

For det meste tilbyr videregående skoler lovpålagt utdanning for elever i alderen 11 til 16, selv om noen også har sjette klasse sentre, som tilbyr kurs for elever i alderen 16 til 19 år Ved en videregående høyskole er de fleste studentenehar allerede fullført sin lovpålagte utdanning og er over 16 år.

Anbefalt:

Interessante artikler
Skal jeg ta stamdna-test?
Les mer

Skal jeg ta stamdna-test?

AncestryDNA er tjenesten vi anbefaler for de fleste som ønsker å lære om sin etniske arv eller få kontakt med ukjente slektninger. Det er også en av de rimeligste tjenestene vi har evaluert, og testerne våre rangerte den blant de beste når det gjelder å tilby nyttig informasjon med tydelig presentasjon.

Når bør en baby sparke?
Les mer

Når bør en baby sparke?

De fleste babyer begynner å tute, krype eller krype mellom 6 og 12 måneder. Det kan virke som en ganske stor rekkevidde for deg, men det er faktisk det normale tidsrommet. Noen babyer beveger seg veldig tidlig, mens andre tar en mer rolig tilnærming.

Hva gjør snekkere?
Les mer

Hva gjør snekkere?

Snekkere bygge, reparere og installere bygningsrammer og konstruksjoner laget av tre og andre materialer. Snekkere jobber innendørs og utendørs på mange typer byggeprosjekter, fra installasjon av kjøkkenskap til å bygge motorveier og broer. Får snekkere mye bet alt?