Hvordan tilbakestiller jeg andre generasjon ipod touch?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tilbakestiller jeg andre generasjon ipod touch?
Hvordan tilbakestiller jeg andre generasjon ipod touch?
Anonim

For å tilbakestille iPod touch, trykk og hold inne dvale/vekke-knappen og Hjem-knappen samtidig i i minst 15 sekunder, og ignorer den røde Slide to Power Off glidebryteren til Apple-logoen vises. Etter at du har tilbakestilt iPod touch, skal alt være tilbake til det normale, inkludert musikk- og datafilene dine.

Hvordan tilbakestiller du en iPod touch 2. generasjon uten passord?

  1. slå av ipod.
  2. hold inne av/på-knappen i 3 sekunder.
  3. mens du holder inne strømknappen, hold hjem-knappen i ytterligere 10 sekunder.
  4. slipp strømknappen og hold hjem-knappen i ytterligere 15 sekunder, så gjenkjenner iTunes og du kan bruke den som ny ipod:) Poeng 2.

Hvordan tilbakestiller du en iPod Classic 2. generasjon?

For den originale iPod, iPod (2. generasjon) og iPod (3. generasjon) kobler du iPod til strømadapteren og kobler strømadapteren til en stikkontakt (eller kobler iPod til en datamaskin), og tilbakestill det ved å trykke ned "menyen" og "play/pause" samtidig og fortsette å holde begge knappene til Apple-logoen vises.

Hvordan tilbakestiller du en iPod touch 2. generasjon uten iTunes?

Trykk på Dvale/vekke- og Hjem-knappene i 10 sekunder. Fortsett å holde til du ser Apple-logoen. Dette vil tilbakestille iPod Touch. Begge metodene for å kjøre strømsyklusen er like effektive, og de tar noen sekunder å gjøreutfør.

Hvordan gjør du en hard tilbakestilling på en iPod touch?

Tving omstart av iPod touch

Trykk og hold inne både Top-knappen og Volum ned-knappen i minst 10 sekunder, til du ser Apple-logoen.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er oppstrømning en strøm?
Les mer

Er oppstrømning en strøm?

Upwelling er en prosess der strømmer bringer dypt, kaldt vann til overflaten av havet. Oppstrømning er et resultat av vind og jordens rotasjon. … På grunn av denne rotasjonen har vindene en tendens til å svinge til høyre på den nordlige halvkule og til venstre på den sørlige halvkule.

Er javi og lauren fortsatt sammen?
Les mer

Er javi og lauren fortsatt sammen?

Duoen, som tidligere annonserte forlovelsen i juni 2019, begynte forholdet sitt sommeren 2017. Javi og Lauren var av og på til de ble sammen igjen i mars 2018, kort tid før ankomsten til deres første barn sammen, Eli, i november 2018. Er Javi og Lauren fortsatt sammen 2020?

Hvordan nå grenoble?
Les mer

Hvordan nå grenoble?

Grenoble kan enkelt nås med tog fra de fleste deler av Frankrike. Raske TGV-tog gjør jernbanen til det beste alternativet når du reiser fra Paris, mens billigere lok altog gir direkte forbindelser til nærmere sentra som Lyon og Annecy. Er Grenoble verdt et besøk?