Er det en swb eller lwb?

Innholdsfortegnelse:

Er det en swb eller lwb?
Er det en swb eller lwb?
Anonim

“SWB” betyr kort akselavstand (115 tommer), mens bokstavene “LWB” angir et alternativ for akselavstandsforlengelse (122,9 tommer).

Hvordan vet jeg om jeg har LWB eller SWB?

AFAIK SWB har skyvedørenden rett før hjulbuen, mens LWB har et gap mellom dem, og lasterommet har en ekstra stripe halvveis ned i varebilen, mens SWB er jevnt fordelt.

Er LWB eller SWB bedre?

Valget mellom en LWB og en SWB kommer ofte ned til personlige preferanser. Hvis du ønsker å transportere en stor last, for eksempel hvis du skal flytte, vil en stor akselavstand bedre passe dine behov. Men hvis du reiser nedover mindre, humpete veier, vil en liten akselavstand være det bedre valget.

Hva er forskjellen mellom VW SWB og LWB?

Disse er forkortelsen for 'short wheel-base' og 'long wheel-base'. Helt grunnleggende sett er LWB en lengre varebil. For å utdype det litt; akselavstanden er avstanden mellom midtpunktet på forhjulene og midtpunktet på bakhjulene. Dette er helt forskjellig fra lengden på kjøretøyet.

Hva er forskjellen mellom lang akselavstand og kort akselavstand?

Biler med lang akselavstand har en tendens til å ha bedre kjørekvalitet enn de med kort akselavstand. Dette er rett og slett fordi det er mer tid mellom at for- og bakhjulene treffer noen støt, så det er mindre sannsynlig at bilen blir urolig. … Kort akselavstandbiler er bedre for å snurre rundt i byen og mer moro på svingete veier.

Anbefalt: