Bør en motor ohm fase til fase?

Innholdsfortegnelse:

Bør en motor ohm fase til fase?
Bør en motor ohm fase til fase?
Anonim

Sjekk motorviklingsmotstanden eller ohmavlesningen med et multimeter eller ohmmeter for fase-til-fase-terminal (U til V, V til W, W til U). ohm-avlesningen for hver vikling må være den samme (eller nesten den samme). Husk at de tre fasene har identiske viklinger eller nesten det samme!

Hvor mange ohm bør en 3-fasemotor ha?

Viklingene (alle tre i en trefasemotor) skal stå lav men ikke null ohm. Jo mindre motoren er, jo høyere vil denne avlesningen være, men den skal ikke være åpen. Den vil vanligvis være lav nok (under 30 Ω) til at den hørbare kontinuitetsindikatoren skal høres.

Hva skal en motor lese fase til fase?

Lesningen skal være mellom 0,3 til 2 ohm. Hvis det er 0, er det en short. Hvis den er over 2 ohm eller uendelig, er det en åpen. Du kan også tørke kontakten og teste på nytt for å muligens få mer nøyaktige resultater.

Hvordan vet du om en 3-fasemotor er dårlig?

Sjekk alle tre ledningene enkeltvis T1, T2, T3 (alle tre fasene) til jordledningen. Lesninger bør være uendelige. Hvis den er null eller leser noen kontinuitet i det hele tatt, eksisterer det et problem med enten motoren eller kabelen. Hvis det er, gå direkte til motoren og koble fra kabelen og sjekk motoren og kabelen separat.

Hvor mange ohm bør en enfasemotor ha?

En god motor bør lese mindre enn 0,5 ohm. Enhver verdi større 0,5 ohm indikerer problemer medmotoren. For enfasemotorer er den forventede spenningen ca. 230V eller 208V, avhengig av om du bruker spenningssystemet i Storbritannia eller USA.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.