Er allehånde det samme som gresskarpaikrydder?

Innholdsfortegnelse:

Er allehånde det samme som gresskarpaikrydder?
Er allehånde det samme som gresskarpaikrydder?
Anonim

Er allehånde det samme som gresskarkrydder? Ikke i det hele tatt. M alt allehånde (sammen med noen andre krydder) er en standard ingrediens for å lage gresskarkrydder. Hvis du noen gang kommer over en oppskrift som krever en kombinasjon av kanel, ingefær, muskat, allehånde og/eller nellik, bytt den ut med like mengder av denne krydderblandingen.

Kan du erstatte allehånde med gresskarpaikrydder?

Halve mengden ingefær eller allehånde Hvis ikke, kan du også erstatte halvparten av mengden gresskarpaikrydder med ingefær eller allehånde. Disse krydderne er sterkere enn kanel, og derfor trenger du mindre.

Hvordan er gresskarpaikrydder forskjellig fra allehånde?

Disse krydderblandingene inneholder vanligvis en blanding av allehånde og andre krydder som ligner på smak. Gresskarpaikrydder blander allehånde med kanel, ingefær, muskat og nellik. Eplepaikrydder er vanligvis tyngre på kanel, samtidig som det inneholder allehånde og muskatnøtt.

Hvilket krydder kan jeg bruke i stedet for allehånde?

Selv om allehånde er et krydder alene, ikke en blanding, er det veldig enkelt å lage en blanding med lignende smak med krydder du allerede har på kjøkkenet. Visp 3½ ts m alt kanel, 1¼ ts m alt muskatnøtt og en klype m alt nellik, og bruk deretter som en 1:1 erstatning for m alt allehånde i en oppskrift.

Er gresskarkrydder bare allehånde?

Gresskarpaikrydder, også kjentsom gresskarkrydder, er en amerikansk krydderblanding som ofte brukes som ingrediens i gresskarpai. Gresskarpai-krydder ligner det britiske og Commonwe alth-blandingskrydderet. Det er vanligvis en blanding av m alt kanel, muskat, ingefær, nellik og noen ganger allspice.

Anbefalt:

Interessante artikler
Fant de et skjelett på sutton hoo?
Les mer

Fant de et skjelett på sutton hoo?

Kroppen var savnet fra Sutton Hoo-skipsbegravelsen. Under utgravningen i 1939 ble det ikke funnet spor av menneskebein. Noen arkeologer foreslo at graven må ha vært en cenotaf - et minnesmerke som ikke inneholder noe lik. Hva skjedde med liket på Sutton Hoo?

Ble alle vinstokker slettet?
Les mer

Ble alle vinstokker slettet?

Hva skjedde med Vine? Fra og med 2019 er hele Vine-arkivet ikke lenger tilgjengelig. Innhold som forblir på Vine kan bare lokaliseres ved å bruke den unike URL-en til Vine-kontoen, eller Tweet-URL hvis Vine ble delt med Twitter, hvis den ikke er slettet eller fjernet.

Skal jeg se rommet før katastrofekunstneren?
Les mer

Skal jeg se rommet før katastrofekunstneren?

Det er en fin linje som følges av James Francos The Disaster Artist, men hvis du ikke har sett filmen som inspirerte den, Tommy Wiseau's The Room, trenger du ikke å bekymre deg. I følge regissøren/stjernen er det ikke en forutsetning å se den berømte forferdelige indiefilmen før visning av den nye komedien.