Er status quo en setning?

Innholdsfortegnelse:

Er status quo en setning?
Er status quo en setning?
Anonim

Det er ikke noe ønske om å endre gjeldende status quo. Studentbevegelser har alltid reist seg mot den religiøse og politiske status quo. For dem gir bevegelsen stemme til en sosial misnøye med den sosiale status quo.

Hvordan bruker du status quo i en setning?

Eksempler på "status quo" i en setning status quo

  1. Dette er den eneste måten status quo kan opprettholdes på. …
  2. I går sa han at han ikke så noe behov for å endre status quo. …
  3. Dette har igjen styrket forsvarere av status quo. …
  4. Vi utfordrer status quo hele tiden.

Er status quo en setning?

Status quo er en latinsk setning som betyr den eksisterende tilstanden, spesielt med hensyn til sosiale, politiske eller militære spørsmål. … For eksempel: "Landene prøver nå å opprettholde status quo med hensyn til deres atomarsenaler." Å opprettholde status quo er å beholde ting slik de er nå.

Når kan du bruke status quo?

Status quo er tingenes nåværende tilstand. Hvis du er rik og beundret, så er du sannsynligvis ikke interessert i å forstyrre status quo. Status quo er latin for «eksisterende stat». Når vi snakker om status quo, mener vi det imidlertid ofte på en litt dårlig måte.

Hva er eksempler på status quo?

Tingenes tilstand; slik ting er, i motsetning til hvordan de erkunne vært; den eksisterende tilstanden. Definisjonen av status quo er gjeldende politiske eller sosiale forhold. Et eksempel på status quo er at den amerikanske regjeringen er i gjeld. Et eksempel på status quo er sunn fornuft for en tidsperiode.

Anbefalt: