Er epler dårlige for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Er epler dårlige for hunder?
Er epler dårlige for hunder?
Anonim

Ja, hunder kan spise epler. Epler er en utmerket kilde til vitamin A og C, samt fiber for hunden din. De har lite protein og fett, noe som gjør dem til den perfekte snacksen for eldre hunder. Bare sørg for å fjerne frøene og kjernen først.

Hva skjer hvis en hund spiser epler?

Kjernen i eplet er fast og vanskelig å tygge for de fleste hunder. Det kan utgjøre en kvelningsfare eller, hvis det svelges, forårsake gastrointestinal blokkering. Epler inneholder sukker, så server dem med måte. … I tillegg kan for mange epler forårsake urolig mage eller diaré, selv hos friske hunder.

Hvor mye eple kan jeg gi hunden min?

Å spise for mye epler kan føre til at hunden din får magesmerter eller diaré, så server dem alltid med måte. Bare en epleskive eller to er nok til å tilfredsstille hundens trang. Valper kan også spise epler. Hvis du ikke har gitt dem epler før, start med en liten mengde, som en skive eller en liten terning.

Hvilken frukt er dårlig for hunder?

Frukt. Unngå: kirsebær er giftige for katter og hunder, og druer og rosiner kan forårsake nyreskade. Sitrusfrukter som sitroner, limefrukter og grapefrukt samt persimmoner kan forårsake urolig mage.

Er det greit for hunden min å spise et eple om dagen?

For hunder kan ett eple om dagen holde veterinæren unna. Det stemmer: Hunder kan spise epler. Jeg anbefaler epler som et næringsrikt mellommåltid for hunder. Epler er en utmerket kilde til vitamin C, som er nødvendig for riktig immunforsvar.

Anbefalt: