Vil grufulle historier komme tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Vil grufulle historier komme tilbake?
Vil grufulle historier komme tilbake?
Anonim

Horrible Histories kommer tilbake til TV – med Rowan Atkinson som går tilbake i tights for første gang siden Blackadder ble gjestestjerne. Nesten to år etter at produsentene sa at 2013s femte serie av det prisvinnende showet ville være det siste, har CBBC sketch-showets historiske konsulent bekreftet at den kommer tilbake.

Lager de fortsatt fryktelige historier?

De ble en spesielt sammensveiset gjeng både personlig og faglig. Til slutt førte dette til at de fortsatte å jobbe sammen etter at Horrible Histories sluttet med fulltidsproduksjon, og skapte, skrev og spilte hovedrollen i TV-serien Yonderland, spillefilmkomedien Bill og TV-serien Ghosts.

Vil det komme en serie 9 med Horrible Histories?

CBBC og BBC One skisseshow basert på historisk fakta. 122 episoder (9 serier), 2009–2021.

Hva skjedde med Horrible Histories-rollebesetningen?

Etter fem serier følte produsentene at de begynte å gå tom for innhold, og spesialiteter ble lagt på bordet etter at serien var slutt, ifølge Express. "Horrible Histories" ble gjenopplivet i 2015, men de seks originale medlemmene av hovedrollen return.

Er Tom Rosenthal i horrible historier?

Horrible Histories (TV-serie 2009–2020) - Tom Rosenthal som Alfred the Great - IMDb.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.