Blir mørk dekkflekk varm?

Innholdsfortegnelse:

Blir mørk dekkflekk varm?
Blir mørk dekkflekk varm?
Anonim

Akkurat som klær og andre materialer, har mørkere farger en tendens til å absorbere mer varme over tid. Derfor, jo mørkere komposittterrasse din, jo mer varme vil den absorbere og jo varmere blir den. Kompositt dekkbord med en lysere overflate har en tendens til å holde på mindre varmen sammenlignet med mørkere overflater.

Vil mørk flekk gjøre kortstokken min varmere?

Selv om kompositt- og pvc-terrasse blir varmere enn behandlet terrassebord ved den testede temperaturen, kommer en lysere farge på det menneskeskapte terrassebordet nær samme temperatur som en mørkere farge på det behandlede beisete treet for 86 graders dag testet.

Blir mørk trebeis varm?

Jo mørkere overflatefargen er, jo mer varme absorberes og jo varmere blir den. Den andre faktoren er typen materiale. For eksempel trekker treoverflater varme dypt inn i brettet; dette gjør overflaten kjøligere, men gjør at brettet holder seg varm lenger når solen er borte.

Skal jeg farge kortstokken min svart?

Å farge en kortstokk svart er en god måte å beskytte den mot UV-stråler og annen skade.

Hvordan holder jeg den mørke kortstokken min kjølig?

4 måter å kjøle ned terrassebord

  1. Beskytt føttene dine fra den varme terrassen med tepper.
  2. Cool Treterrasse ved å male en lighter Cool.
  3. Avkjøling av dekket med luftbevegelse.
  4. Using Fans to Cool Down Your Deck.
  5. Cooling Your Deck with Missters.
  6. Dekorering av en kortstokk for å bli kjøligere.
  7. Bruk av planter og trær for å kjøle ned dekket.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.