Hvordan fungerer en multiturn absolutt encoder?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en multiturn absolutt encoder?
Hvordan fungerer en multiturn absolutt encoder?
Anonim

Den enkleste versjonen av en multi-turn absolutt encoder involverer to plater: en for overvåking ±360° og en sekundær kodeplate for overvåking av hele rotasjoner av primærkodeplaten. De to er forbundet med et komplekst girsystem som indekserer sekundærskiven for hver full rotasjon av primærskiven.

Hvordan fungerer en absolutt enkoder?

Absolutt kodere fungerer ved å utgi et digit alt bitord mens akselen roterer. Det er to skiver, begge med konsentriske ringer med offset-markører. En skive er festet til den sentrale akselen; den andre beveger seg fritt. Når platen svinger, endrer markørene langs sporet til absolutte enkodere plassering på den faste platen.

Hva skjer når en multi-sving-koder når 4096 svinger?

4096 er antallet omdreininger som de fleste multi-turn absolutte enkodere kan spore. Så lenge antallet omdreininger er 4096 eller mindre, kan koderen gi nøyaktig posisjonsinformasjon, men hvis koderen gjør mer enn 4096 svinger, de digitale posisjonsverdiene begynner å gjenta.

Hva er en multi-sving-koder?

Singleturn-kodere gir et måleområde på 360 grader (én omdreining). Når akselen til koderen dreies mer enn 360 grader, vil utgangskarakteristikkene i påfølgende svinger være lik den første omdreiningen. Eksempler: utgang@361 grader=utgang@1 grad, utgang@720 grader=utgang@360grader.

Hva er single turn absolutt encoder?

En-omdreinings absolutt roterende koder er absolutt posisjonsdeteksjon innenfor én rotasjon som rotasjonsvinkelen sendes ut parallelt med som en absolutt numerisk verdi med koden2n, posisjonen av akkumuleringen er ikke forstått når du roterer med to rotasjoner eller mer.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;