I konstruksjon hva er en sterkback?

Innholdsfortegnelse:

I konstruksjon hva er en sterkback?
I konstruksjon hva er en sterkback?
Anonim

Strongbacks er horisontale medlemmer som festes vinkelrett på en serie med åpne bjelkelag, inne i gulvhulen. Deres formål er å redusere vibrasjoner og samtidig øke gulvets komfort og ytelse. Under konstruksjon forhindrer de også at bjelkelaget velter.

Hva er en sterk rygg i stålkonstruksjon?

Strongback (drager), en bjelke eller drager som fungerer som et sekundært støtteelement til eksisterende struktur.

Hva er en 2x4 strongback?

A strongback er en erstatning for sheathing; den justerer de uavstivede bjelkekantene. Jeg forventer at bjelkene rammes inn i bjelken. tj, strongbacken hvis den er installert riktig er en erstatning for en vegg!

På hvilket sted vil en sterkback bli brukt?

Å MINIMERE VIBRASJON FELLES FOR ALLE GRUNNE RAMMESYSTEMER, ANBEFALES 2x6 "STRONGBACK", PLASSERT HVER 8. TIL 10 FOT LANGS ET FLOOR TRUSS.

Hva er strongback-bro?

Strongback-bro er en utmerket og rimelig måte å forbedre gulvsystemets generelle stivhet og eliminere vibrasjoner. Det tjener til å gjøre gulvet mer behagelig for de som bor og arbeider i en struktur.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har angela merkel en doktorgrad?
Les mer

Har angela merkel en doktorgrad?

Hun tok doktorgrad i kvantekjemi i 1986 og jobbet som forsker til 1989. Merkel gikk inn i politikken i kjølvannet av revolusjonene i 1989, og fungerte kort som nestleder for den første demokratisk valgte østtyske regjeringen ledet av Lothar de Maizière.

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?
Les mer

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?

Pushdown Optimization Option gjør at datatransformasjonsbehandling kan skyves ned i en hvilken som helst relasjonsdatabase for å utnytte databasens prosessorkraft best mulig. Den konverterer transformasjonslogikken til SQL-setninger, som kan kjøres direkte på databasen.

Hvilken er bedre campari eller aperol?
Les mer

Hvilken er bedre campari eller aperol?

Aperol er søtere enn Campari, som har en tydelig bitter smaksprofil som er avgjørende for cocktailer som Negroni og Boulevardier. Alkoholinnhold. Aperol har et lavt alkoholinnhold (11 % alkoholinnhold), mens Campari har et mye høyere alkoholinnhold (20,5–28,5 % alkoholinnhold, avhengig av hvor det selges).