Er siberian husky vennlig?

Innholdsfortegnelse:

Er siberian husky vennlig?
Er siberian husky vennlig?
Anonim

Siberian Husky hunderaseinformasjon og personlighetstrekk. De klassiske nordlige hundene, Siberian huskyene er vennlige og intelligente, men noe selvstendige og sta. De trives med menneskelig selskap, men trenger fast, skånsom trening fra valpetiden.

Er en siberian husky en god familiehund?

Huskyer er flotte kjæledyr for husholdninger med barn. De kan være veldig tolerante overfor barn, men som alle andre hunder bør de holdes under oppsyn når de er rundt små barn. … Dette får dem vant til andre hunder og også til mennesker, selv om de også er veldig kjærlige for fremmede.

Er Huskies aggressive mot mennesker?

Huskyer er ikke en aggressiv eller farlig hunderase. De ble ikke utviklet for å vokte eller forsvare sin eiendom eller eier. Dessverre skjer det mange forebyggbare bitthendelser hvert år i USA. … Hvis hunden da ikke trenes, sosialiseres og blir satt i hjørnet av et barn, er det sannsynlig at en ulykke skjer.

Er siberian huskyer vennlige mot fremmede?

Siberian Huskies er vanligvis veldig vennlige og åpne for fremmede. De er ikke så folk-fokuserte som mange andre raser. De vil ikke konstant bjeffe etter oppmerksomhet eller oppsøke ros. De er imidlertid ikke sjenerte eller aggressive på noen måte.

Hva er den vennligste typen husky?

Til tross for at de er viljesterke, er Pomeranian Huskies generelt vennlige og kjærlige, som kangjør dem til utmerkede familiekjæledyr i hjem der de får mye oppmerksomhet og mosjon. Med sine lange, tette pels er Pomeranian Huskies helårsavler som krever mye børsting.

Anbefalt: