Hvilken omskjæringsmetode er best?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken omskjæringsmetode er best?
Hvilken omskjæringsmetode er best?
Anonim

Gomco-omskjæringsprosedyren er den mest populære teknikken for babyomskjæring i USA. Omskjæringer utført med Gomco-klemmen er vanligvis raske og enkle kirurgiske prosedyrer som resulterer i svært lite blødninger.

Hvilken metode for omskjæring er mest vanlig?

Hos nyfødte er de tre vanligste omskjæringsteknikkene:

  1. Gomco-klemmen. Et spesielt instrument k alt en sonde brukes til å skille forhuden fra penishodet (de er vanligvis forbundet med en tynn membran). …
  2. Mogenklemmen. …
  3. Plastibell-teknikken.

Hvilken omskjæringsmetode er minst smertefull?

KONKLUSJON: Under prosedyren er Mogen-omskjæring assosiert med mindre smerte og ubehag, tar mindre tid og foretrekkes av traineer sammenlignet med PlastiBell.

Hvilken type omskjæring er bra?

Stilen legen din velger kan avhenge av deres personlige preferanser og erfaring med prosedyren, eller hva du ber om. En løs omskjæringsstil vil fjerne mindre forhud, og gi mer plass til å bevege seg på penis. En strammere omskjæringsstil fjerner mer forhud, og etterlater huden strammere på skaftet.

Er laseromskjæring bedre?

Konklusjon. Resultatene våre viser at bruken av en CO2 laser var assosiert med kortere operasjonstid, mindre sårirritasjon og bedrekosmetisk utseende sammenlignet med standard kirurgiske teknikker for omskjæring.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har angela merkel en doktorgrad?
Les mer

Har angela merkel en doktorgrad?

Hun tok doktorgrad i kvantekjemi i 1986 og jobbet som forsker til 1989. Merkel gikk inn i politikken i kjølvannet av revolusjonene i 1989, og fungerte kort som nestleder for den første demokratisk valgte østtyske regjeringen ledet av Lothar de Maizière.

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?
Les mer

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?

Pushdown Optimization Option gjør at datatransformasjonsbehandling kan skyves ned i en hvilken som helst relasjonsdatabase for å utnytte databasens prosessorkraft best mulig. Den konverterer transformasjonslogikken til SQL-setninger, som kan kjøres direkte på databasen.

Hvilken er bedre campari eller aperol?
Les mer

Hvilken er bedre campari eller aperol?

Aperol er søtere enn Campari, som har en tydelig bitter smaksprofil som er avgjørende for cocktailer som Negroni og Boulevardier. Alkoholinnhold. Aperol har et lavt alkoholinnhold (11 % alkoholinnhold), mens Campari har et mye høyere alkoholinnhold (20,5–28,5 % alkoholinnhold, avhengig av hvor det selges).