Når døde adolfo-kinoner?

Innholdsfortegnelse:

Når døde adolfo-kinoner?
Når døde adolfo-kinoner?
Anonim

Adolfo Gutierrez Quiñones eller Adolfo Gordon Quiñones, profesjonelt kjent som Shabba Doo, var en amerikansk skuespiller, danser og koreograf av afroamerikansk og Puerto Ricansk avstamning.

Hva skjedde med Adolfo Shabba Doo Quiñones?

Quiñones, som var viden kjent under dansenavnet Shabba-Doo, var 65 år da han døde 29. desember i sitt hjem i Eagle Rock-delen av Los Angeles. … Dagen han døde, kunngjorde Mr. Quiñones på sosiale medier at han var i ferd med å komme seg etter en forkjølelse og hadde testet negativt for koronaviruset.

Hva døde Adolfo Shabba Doo Quiñones av?

Ingen dødsårsak er kunngjort. Bare en dag før han ble oppdaget bevisstløs, hadde Quiñones lagt ut et bilde av seg selv mens han smilte og ga fredstegn i sengen, og skrev: "Gode nyheter dere! Jeg føler meg bedre, bare litt treg av forkjølelsen min, men den gode nyheten er at jeg er Covid 19-negativ! Woo hoo!"

Hvem døde av Electric Boogaloo?

Adolfo «Shabba Doo» Quiñones, danseren-skuespilleren som ble kjent med hovedrollen i «Breakin'» og dens oppfølger «Breakin' 2: Electric Boogaloo», døde onsdag. Han var 65.

Hvem døde av turbo eller ozon?

Adolfo Quiñones, danser, koreograf og kulturikon kjent som Shabba-Doo, dør som 65-åring. Adolfo Quiñones, den beundrede skuespilleren, danseren og koreografen kjent som Shabba-Doo som spesialiserte seg i kunsten å låse og portretterte gatekunstnerenOzon i de to Breakin'-filmene på 1980-tallet har dødd.

Anbefalt: