Hva er bisa agarwal?

Innholdsfortegnelse:

Hva er bisa agarwal?
Hva er bisa agarwal?
Anonim

Det er seks undergrupper blant Bania-the Bisa eller Vaish Aggarwal, Dasa eller Gata Aggarwal, Saralia, Saraogi eller Jain, Maheshwari eller Shaiva og Oswal. Bisaene tror at de er etterkommere av de 17 slangedøtrene til Bashak Nag (kobra) som giftet seg med de 17 sønnene til Ugarsain.

Er Agarwal en baniya?

Agarwals og Guptas tilhører vanligvis the Hindu Baniya-kasten-samfunn som tradisjonelt er involvert i handel og handel, og kjent for sin forretningssans. Faktisk rapporterte avisen Mint i 2011 at mange indiske milliardærer var Baniyas.

Er Agarwal en hindu?

Most Agarwals følger hinduismens Vaishnava-betegnelse, selv om noen har konvertert til jainisme. Agrawals er delt inn i atten eksogamous klaner (gotras). Mange medlemmer av dette fellesskapet bruker kastenavnet Agarwal som etternavn, mens andre bruker det til gotras.

Hva menes med Agarwal?

: en merkantil kaste i det sentrale India.

Er Baniyas rike?

Baniyas har vært kjent for sine ekstremt forsiktige ferdigheter med penger. De er også kjent for å skape penger fra muligheter som ingen trodde var mulig. Tradisjonelt har dette fellesskapet sine røtter i Gujrat og Rajasthan, men nå har det spredt seg til et fellesskap av rike forretningsmenn og investorer over hele verden.

Anbefalt: