Hvilket av følgende er ikke et element i delegering?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket av følgende er ikke et element i delegering?
Hvilket av følgende er ikke et element i delegering?
Anonim

Forklaring: Uformell organisasjon er ikke et element i delegering. Delegering betyr å utpeke eller overføre myndighet til underordnede eller en annen person. For eksempel tildeling av arbeid fra en leder til en underordnet for å utføre visse aktiviteter.

Hva er elementene ved delegering?

Delegering innebærer følgende tre elementer:

  • Tildeling av ansvar: …
  • Grant of Authority: …
  • Skaping av ansvarlighet: …
  • Generell eller spesifikk delegasjon: …
  • Formell eller uformell delegering: …
  • Lateral delegering: …
  • Reservert myndighet og delegert myndighet: …
  • Vilje til å delegere:

Hvilket av følgende er en del av delegering ?

Ansvarlighet, ansvar og autoritet er hovedelementene i delegering.

Hvilket av følgende er ikke viktig ved delegering?

I tilfelle delegering av myndighet, ligger den endelige ansvarlighet fortsatt hosde overordnede, derfor er de ikke fullstendig fritatt fra sitt ansvar. Det er derfor ikke en fordel eller viktighet med delegering av myndighet.

Hva er delegering og dens betydning?

Gjennom delegering kan en leder dele opp arbeidet og tildele det til de underordnede. Dette bidrar til å redusere arbeidsbelastningen hans slik at han kan jobbe videreviktige områder som - planlegging, forretningsanalyse etc. … Delegering av myndighet er grunnlaget for forholdet overordnet-underordnet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har angela merkel en doktorgrad?
Les mer

Har angela merkel en doktorgrad?

Hun tok doktorgrad i kvantekjemi i 1986 og jobbet som forsker til 1989. Merkel gikk inn i politikken i kjølvannet av revolusjonene i 1989, og fungerte kort som nestleder for den første demokratisk valgte østtyske regjeringen ledet av Lothar de Maizière.

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?
Les mer

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?

Pushdown Optimization Option gjør at datatransformasjonsbehandling kan skyves ned i en hvilken som helst relasjonsdatabase for å utnytte databasens prosessorkraft best mulig. Den konverterer transformasjonslogikken til SQL-setninger, som kan kjøres direkte på databasen.

Hvilken er bedre campari eller aperol?
Les mer

Hvilken er bedre campari eller aperol?

Aperol er søtere enn Campari, som har en tydelig bitter smaksprofil som er avgjørende for cocktailer som Negroni og Boulevardier. Alkoholinnhold. Aperol har et lavt alkoholinnhold (11 % alkoholinnhold), mens Campari har et mye høyere alkoholinnhold (20,5–28,5 % alkoholinnhold, avhengig av hvor det selges).