Hva betyr atomizer?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr atomizer?
Hva betyr atomizer?
Anonim

En forstøverdyse er hjertet i et verktøy som genererer en spray med flytende tåke. Det kan ta mange former. Den første forstøverdysen, også k alt en aspiratordyse, ble oppfunnet av Dr. Thomas DeVilbliss fra Toledo, Ohio, på slutten av 1800-tallet for å produsere en fin spray av en væske basert på Venturi-effekten.

Hva betyr atomizer på en vape?

En forstøver er "en enhet for å avgi vann, parfyme eller andre væsker som en fin spray," som det står i ordboken. I vape-termer refererer ordet atomizer til enhver enhet eller komponent der e-væsken fordampes.

Hvordan fikser jeg forstøveren min?

Recap

  1. Rengjør alle kontakter på batteri/mod, tank eller pod.
  2. Fjern og installer spolen på nytt (etter rengjøring)
  3. Prøv en ny spole.
  4. Sjekk 510-pinnen og se om du kan justere den (mods/tanker)
  5. Prøv en annen tank på moden din.
  6. Prøv en annen modifikasjon med tanken din.
  7. Juster bunnen av spolen nøye hvis du kan (hovedsakelig sub-Ohm-spoler)

Hva betyr det når det står ingen forstøver?

Hvis du trykker på avfyringsknappen på e-cig-en din og du ser meldingen "ingen forstøver" eller "sjekk forstøver" betyr det at vape-modden din ikke leser spolen i vapetanken din riktig. … Hvis vape-modden din ikke kan oppdage forstøverhodet ditt, kan den ikke levere strøm til det ordentlig.

Hva betyr atomizer low på vape?

Atomizer Low betyr detspolemotstanden er for lav. Vapere som ser noen av disse meldingene på deres mod bør slutte å bruke vape umiddelbart. Men ikke bekymre deg. Disse problemene kan løses raskt slik at brukeren kan komme tilbake til vaping så snart som mulig. Atomizer Low betyr at spolemotstanden er for lav.

Anbefalt: