I hvilken alder harry potter?

Innholdsfortegnelse:

I hvilken alder harry potter?
I hvilken alder harry potter?
Anonim

7–9: En flott alder å begynne på (for yngre barn, vurder å lese høyt sammen). Les: Harry Potter og de vises stein.

Kan en 6-åring lese Harry Potter?

Så, hva er den rette alderen for å introdusere barn til Harry Potter? Ikke før alderen på ni eller 10. Agarwal sa: Jeg vil si, ikke under ni år. Jeg vet at noen ambisiøse foreldre er ivrige etter å få syvåringer til å lese Harry Potter, men jeg føler at det er viktig for et barn å forstå alle nyansene for å sette full pris på en bok.

Hvilken alder er myndig i Harry Potter?

Men det er noen aldersrelaterte retningslinjer å ta i betraktning: Fra et teknisk synspunkt er Harry Potter kategorisert som en middelklasselesing, som vanligvis omfatter 9–12 år -olds.

Er Harry Potter OK for en 4-åring?

Harry Potter and the Philosophers Steen er bra for små barn. Når du først får boken 4 The Goblet of Fire, ville fire være for unge til det. Med filmene vil jeg si at nummer 3 er litt for skummelt for en 4-åring.

Hvor gammel var Harry Potter i hver film?

I den første filmen, Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001), Radcliffe var 12 år gammel. Karakteren hans var 11 år gammel på den tiden. Den andre filmen, utgitt i 2002, viste Radcliffe som 13-åring, mens Harry var 12. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) kom to år senere.

Anbefalt: