Hvem betyr øde?

Innholdsfortegnelse:

Hvem betyr øde?
Hvem betyr øde?
Anonim

1: fri for innbyggere og besøkende: øde en øde, forlatt by. 2: gledesløs, trøstesløs og sorgfull gjennom eller som gjennom separasjon fra en elsket en øde enke. 3a: viser virkningene av forlatelse og omsorgssvikt: falleferdig et øde gammelt hus. b: karrig, livløs et øde landskap.

Betyr øde fattig?

desolation Legg til i liste Del. Øde er tomhet og håpløshet. Den kan beskrive en fattig, skitten, treløs by eller et knust hjerte. Ødelegging er deprimerende og dyster.

Hva betyr ødeleggelse i Bibelen?

b: ensomhet. 3: ødeleggelse, ødelegge en scene med fullstendig øde. 4: bar ødemark så ut over ødemarken.

Hva betyr øde barneordbok?

definisjon 1: uten de tingene som er nødvendige eller ønskelige for livet. … definisjon 2: uten folk; ensom. Med resten av familien min borte virker huset øde.

Hva er et eksempel på øde?

Øde er definert som noen eller noe som er ulykkelig eller dyster. Et karrig og deprimerende landskap er et eksempel på et øde landskap. En person som er elendig og trist er et eksempel på en som er øde. … Trist, forlatt og håpløst.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"