Når døde freddie mercury?

Innholdsfortegnelse:

Når døde freddie mercury?
Når døde freddie mercury?
Anonim

Freddie Mercury var en britisk sanger, låtskriver, plateprodusent og hovedvokalist i rockebandet Queen. Han ble sett på som en av de største sangerne i rockemusikkens historie, og var kjent for sin flamboyante scenepersona og vokalomfang på fire oktaver.

Når døde Freddie Mercury og hva døde han av?

Mercury døde av AIDS-relatert bronkial lungebetennelse i herskapshuset hans i London 24. november 1991. Han var 45 år gammel. Dagen før hans død, 23. november 1991, ga Mercury ut en uttalelse: «Jeg ønsker å bekrefte at jeg har blitt testet HIV-positiv og har AIDS.

Hvem arvet Freddie Mercurys penger?

Etter hans død 24. november 1991 ga Freddie hjemmet sitt, 50 prosent av innspillingsavgiftene og mesteparten av formuen til Mary Austin, mens resten gikk til hans foreldre og søster. Mary var Freddies nærmeste venn gjennom hele livet, og de ble ofte sett sammen før han ble syk.

Hva var Freddie Mercurys aller siste sang?

"Mother Love" var den siste sangen som ble skrevet sammen av Mercury og May, og var også Mercurys siste vokalopptreden.

Hvorfor forlot John Deacon Queen?

Det er klart at Freddies død er grunnen til at John forlot bandet, og han var veldig opprørt over døden til sin nære venn og kollega. I 2014, Brian, som fortsatte bandet med Roger Taylor og medvirkende sanger AdamLambert, sa at de har lite kontakt med bassisten nå.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;