I forbindelse med setning?

Innholdsfortegnelse:

I forbindelse med setning?
I forbindelse med setning?
Anonim

(1) Vi opprettholdt et nært samarbeid med fagforeningen. (2) Forbindelse mellom politistyrker og kunstverden er avgjørende for å bekjempe kunstkriminalitet. (3) Det er viktig at vi jobber i nært samarbeid med andre veldedige organisasjoner på dette feltet. (4) Hun ga ham en saklig beretning om kronologien til hennes korte forbindelse.

Hvordan bruker du forbindelse i en setning?

Forbindelse i en setning ?

  1. Som bindeleddet mellom politiavdelingen og de offentlige skolene i byen vår, koordinerer tanten min betjentbesøk på hver av skolene.
  2. Selskapets forsikringskontakt vil samarbeide med deg og din arbeidsgiver for å utvikle en forsikringsplan som dekker dine behov.

Hva er kontakt med eksempel?

Liaison er definert som en som knytter mennesker. … Et eksempel på en forbindelse er en ambassadør som kommuniserer mellom to land politisk.

Er det kontakt for eller med?

Hvis noen fungerer som bindeledd med en bestemt gruppe, eller mellom to eller flere grupper, er deres jobb å oppmuntre til samarbeid og utveksling av informasjon. Han fungerer som bindeledd med filmteamet. Hun fungerer som et bindeledd mellom pasienter og personale.

Hva er en forbindelse i grammatikk?

Liaison refererer til koblingen av den siste konsonanten til ett ord med begynnelsesvokalen (a, e, i, o, u) eller vokallyden (vanligvis h og y) til følgende ord, som i følgende eksempel: vous imitez (voozee-mee-tay). … Slipp den siste vokalen til det første ordet og erstatt den med en apostrof.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"