Hva er konigsbergbroproblemet?

Innholdsfortegnelse:

Hva er konigsbergbroproblemet?
Hva er konigsbergbroproblemet?
Anonim

De syv broene i Königsberg er et historisk bemerkelsesverdig problem i matematikk. Dens negative resolusjon av Leonhard Euler i 1736 la grunnlaget for grafteori og prefigurerte ideen om topologi.

Hva er svaret på problemet med Konigsbergbroen?

Svar: antall broer. Euler beviste at antallet broer må være et partall, for eksempel seks broer i stedet for syv, hvis du vil gå over hver bro én gang og reise til hver del av Königsberg.

Hvorfor er Konigsberg-broproblemet kjent?

Königsberg-broproblem, et matematisk puslespill for rekreasjonsbruk, satt i den gamle prøyssiske byen Königsberg (nå Kaliningrad, Russland), som førte til utviklingen av grenene av matematikken kjent som topologi og grafteori. … Ved å demonstrere at svaret er nei, la han grunnlaget for grafteori.

Hvordan krysser du de 7 broene i Königsberg?

For å "besøke hver del av byen" bør du besøke punktene A, B, C og D. Og du bør krysse hver bro p, q, r, s, t, u og v bare én gang. Så i stedet for å gå lange turer gjennom byen, kan du nå bare tegne streker med blyant.

Kan du krysse hver bro nøyaktig én gang?

For at en tur som krysser hver kant nøyaktig én gang skal være mulig, kan maksim alt to hjørner ha et oddetall av kanter festet til seg. … I Königsberg-problemet er imidlertid alle toppunkterhar et odde antall kanter festet til seg, så en tur som krysser hver bro er umulig.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;