Hva er transcend storejet?

Innholdsfortegnelse:

Hva er transcend storejet?
Hva er transcend storejet?
Anonim

StoreJet 25M3 har et tre-trinns støtbeskyttelsessystem som har bestått MIL-STD-810G US militær transittfallstest for å fullstendig beskytte data som er lagret på harddisken. Tre-trinns støtbeskyttelsessystemet inkluderer et silikongummideksel, en intern støtdempende fjæringsdemper og et forsterket hardt deksel.

Hva er StoreJet?

Denne robuste, ultra-bærbare, høyhastighets USB-lagringsenheten er det perfekte databehandlingssystemet for opplasting, nedlasting, lagring og overføring av data. Den kompakte StoreJet 25 er ideell for å bære filer, mapper, dokumenter, bilder, musikk og videoer. … Vennligst les den i detalj før du bruker StoreJet 25.

Hva er Transcend-lagringsenhet?

Transcend Elite er avansert databehandlingsprogramvare som holder viktige filer organisert, beskyttet og oppdatert. RecoveRx er et datagjenopprettingsverktøy som lar deg søke dypt inne i en lagringsenhet etter spor av slettede filer, inkludert digitale bilder, dokumenter, musikk og videoer.

Er Transcend Jet 25M3 en SSD?

Transcend StoreJet 25M3 full anmeldelse

Transcend er en Taiwan-basert leverandør av minne- og lagringsprodukter, med SSD, CompactFlash- og SD-kort og datamaskinminne i sin omfattende portefølje. StoreJet 25M3 er en bærbar harddisk bygget for å være mer motstandsdyktig mot støt enn de fleste slike produkter.

Er Transcend-stasjoner gode?

Døm. Transcend StoreJet 25M3er en vellykket kombinasjon av kapasitet, hastighet, pris og sikkerhet. Ønsket om å oppnå ekte mobilitet ble implementert veldig godt og kan brukes i et bredt spekter av bruksområder. Hastigheten er god og det ekstra USB 2.0-grensesnittet for ekstra strøm kan komme godt med en dag.

Anbefalt: