Er forebyggende kjærlighet legitim?

Innholdsfortegnelse:

Er forebyggende kjærlighet legitim?
Er forebyggende kjærlighet legitim?
Anonim

Denne veldedige organisasjonens poengsum er 89.32, noe som gir den en 3-stjerners rangering. Givere kan "gi med tillit" til denne veldedige organisasjonen.

Hva er Preemptive Love-organisasjon?

Hva gjør Preemptive Love? Vi stiller opp med nødhjelp-mat, vann, medisinsk behandling og mer-for familier i frontlinjen av vold i Syria, Irak, Mexico og Venezuela. Men så blir vi, lenge etter at den umiddelbare krisen er over. … Dette handler om mer enn mat, vann eller medisin. Det handler om å helbrede hjerter.

Hvem grunnla Preemptive Love?

Jeremy Courtney er grunnlegger og administrerende direktør for Preemptive Love, en global organisasjon som tilbyr nødhjelp, arbeidsplasser og fellesskap for å få slutt på krig. De siste 15 årene har Jeremy tjent familier i frontlinjen av verdens største kriser – fremveksten av ISIS i Irak, borgerkrig i Syria og flyktningkrisen på grensen mellom USA og Mexico.

Når ble forebyggende kjærlighet grunnlagt?

Jessica Courtney grunnla Preemptive Love i 2007 sammen med mannen sin Jeremy. Etter flere år å ha jobbet direkte med enkeltpersoner i frontlinjen for å bedre hverandres liv, leder hun i dag et team på nesten hundre menn og kvinner som jobber for å få slutt på krig rundt om i verden som Preemptive Loves Chief Program Officer.

Hva mener du med forebygging?

1a: av eller relatert til forkjøpsrett. b: ha makt til å foregripe. 2 av et bud i bridge: høyere enn nødvendig og ment å stenge ute bud fra motstanderne. 3:gir en aksjonær førstevalg til å kjøpe nye aksjer i et beløp som står i forhold til hans eksisterende beholdning.

Anbefalt: