Hvorfor dør den forvridde filberten min?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor dør den forvridde filberten min?
Hvorfor dør den forvridde filberten min?
Anonim

For det første krever det forvridde hasselnøtttreet fuktig jord. … En sykdom som er spesielt bekymret, er østlig filbert-sykdom. Det forekommer først og fremst i den østlige halvdelen av landet så vel som Oregon. Hvis treet ditt faller sammen med sykdommen, vil du legge merke til at blomster og løvverk blir brune, visner og dør.

Hvorfor dør filbertreet mitt?

Soppsykdommer, som pulveraktig mugg, europeisk filbertrøtter, rotråter og phytophthora angriper filbertrær. … Denne sykdommen er uhelbredelig, og du bør fjerne infiserte trær umiddelbart for å forhindre spredning til friske trær som vokser i nærheten. Rotråter og phytophthora gjør at røttene blir grøtaktige og dør.

Hvorfor dør spaserstokken min?

Noen Harry Lauders Walking Stick-planter (corylus avellana contorta) blir angrepet og dør sakte. Dette ser ikke ut til å være et utbredt problem, men det skjer. Sykdommen som angriper dem kalles Eastern Filbert Blight, som er en sykdom av sopptypen og ikke et insektproblem.

Hvordan blir jeg kvitt østlig filbert?

Det finnes ingen kur mot østlig filbert skjold. Hvis bare noen få grener på et tre/busk er berørt, beskjær disse grenene to til tre fot under hver canker. Desinfester verktøy etter hvert kutt ved å dyppe dem i minst 30 sekunder i en 10 % blekemiddelløsning eller (enda bedre) en 70 % alkoholløsning.

Bør du beskjære en forvridd filbert?

Forvrengt hasselnøttbeskjæringLa planten modnes med sin naturlige vekstmåte for en unik planteeksemplar med helt vridde greiner. Hvis du vil dyrke en av disse hasselnøttene som et lite tre, er det nødvendig med forvrengt hasselnøttbeskjæring.

Anbefalt: