Hvor mye koster fallskjermhopping innendørs?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mye koster fallskjermhopping innendørs?
Hvor mye koster fallskjermhopping innendørs?
Anonim

Avhengig av hvor mye tid du vil bruke i tunnelen, kan du forvente å betale $40–$70 per person for en innendørs fallskjermhoppingssimulatorøkt. Denne prisen inkluderer ofte noen få minutters fly, pluss trening, personlig instruksjon fra en trener og en DVD eller kassett etter flyreisen for å vise frem opplevelsen til vennene dine.

Hvor mye er IFLY per person?

Pakker starter på $59,95 for 1 person og 2 flyreiser opptil $272,40 for familiepakker for 5 personer med video.

Er innendørs fallskjermhopping billigere?

ikke sant? Å fly i vindtunnelen er billigere fordi variablene er betydelig mer kontrollert– det er ingen fallskjerm eller fly å ta hensyn til. Det er også en helt annen opplevelse, naturlig, men det er mange paralleller mellom de to.

Hvor lang er en innendørs fallskjermhoppingøkt?

Vi gjenskaper fallskjermhoppingsopplevelsen og tilbyr flyreiser som er omtrent 1½ ganger lengre enn et tandemhopp. Så hver flytur er omtrent ett minutt, ofte litt lengre, men aldri kortere enn 50 sekunder. En dobbel flytur er omtrent 120 sekunder lang.

Er innendørs fallskjermhopping faktisk gøy?

Er innendørs fallskjermhopping gøy? … Det er en fantastisk sensasjon og kan læres i en innendørs fallskjermhopping simulator med tid og tålmodighet. Å lære å manøvrere er morsomt og vanedannende, men det tar mye tid å få ferdigheter, noe som gjør flying i en vertikal vindtunnel til en dyr hobby!

Anbefalt: