Var hvit ridder?

Innholdsfortegnelse:

Var hvit ridder?
Var hvit ridder?
Anonim

En hvit ridder er en mytologisk figur og litterær stamkarakter. De blir fremstilt sammen med en svart ridder som diametrale motsetninger. En hvit ridder representerer vanligvis en heroisk kriger som kjemper mot ondskapen, og rollen i middelalderlitteraturen er representert av en ridder som feiler.

Hva er hvit ridder?

En hvit ridder er et fiendtlig overtakelsesforsvar der en 'vennlig' person eller selskap kjøper et aksjeselskap til rimelige vederlag når det er på nippet til å bli overtatt av en ' uvennlig budgiver eller erverver. Den uvennlige budgiveren er generelt kjent som den "svarte ridderen."

Hvorfor er hvite riddere?

"Vi definerer en hvit ridder som en mann eller en kvinne som gjentatte ganger oppsøker partnere som er trengende og sårbare," sa Lamia. "De er mennesker som trenger redning, eller den hvite ridderen mener trenger redning."

Er hvit ridder-syndrom ekte?

Hvite riddere har ofte en historie med tap, forlatthet, traumer eller ulykkelig kjærlighet. Mange av dem var dypt påvirket av den følelsesmessige eller fysiske lidelsen til en omsorgsperson. I vårt arbeid med hvite riddere har vi funnet ut at de er følelsesmessig sensitive og sårbare; egenskaper som gjør at de lett blir såret av andre.

Hva er en hvit ridder-narsissist?

Elinor Greenberg, en psykolog, foreleser og forfatter om narsissistiske lidelser, laget begrepet "White Knight-narsissist" for narsissister som bruker mye tid, energi,og/eller penger til andres tjeneste. Et annet begrep er "pro-sosial narsissist." Disse menneskene kan bruke tid på frivillig arbeid i samfunnet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Kan du dytte noe?
Les mer

Kan du dytte noe?

Bruk verbet douse for å beskrive å dekke noe med vann eller annen væske. … Douse involverer ofte vann, men du kan også dyppe pommes frites i ketchup. Douse kan beskrive handlingen med å slukke et stearinlys, eller til og med slå av et lys. Hva vil det si å svelge noe?

Hvem er den serbiske tennisspilleren?
Les mer

Hvem er den serbiske tennisspilleren?

Novak Djokovic, (født 22. mai 1987, Beograd, Serbia, Jugoslavia [nå i Serbia]), serbisk tennisspiller som var en av spillets fremste utøvere i tidlig på det 21. århundre, da han vant en rekord (delt med Roger Federer og Rafael Nadal) 20 Grand Slam- titler.

Hva er en glem meg ikke baby?
Les mer

Hva er en glem meg ikke baby?

Aborterforeningens forglemmigei-eng var et minnesmerke over babyer som ble mistet under svangerskapet. Den tilbød et spesielt sted å markere de korte livene til de babyene som døde før de ble født. Hva betyr det hvis noen gir deg glemmeg-ikke?