Er epileptiske anfall farlige?

Innholdsfortegnelse:

Er epileptiske anfall farlige?
Er epileptiske anfall farlige?
Anonim

Farlig, men behandlingsdyktig De kan føre til at folk faller og slår hodet eller får alvorlige skader også. Det er også langsiktige farer. Personer med epilepsi har ofte hukommelsesproblemer, eller følelsesmessige lidelser som angst eller depresjon, som kan være ganske invalidiserende.

Kan du dø av et epileptisk anfall?

De fleste med epilepsi lever et fullt og sunt liv. Du bør imidlertid være klar over at folk kan dø av epilepsi. Noen mennesker med epilepsi kan miste livet på grunn av ulykker, selvmord eller den underliggende årsaken til tilstanden deres, for eksempel hjernesvulster eller infeksjoner.

Er epileptiske anfall livstruende?

De fleste anfall ender av seg selv og forårsaker minimal bekymring. Men under enkelte anfall kan folk skade seg selv, utvikle andre medisinske problemer eller livstruende nødsituasjoner. Den totale risikoen for å dø for en person med epilepsi er 1,6 til 3 ganger høyere enn for den generelle befolkningen.

Hvilken epilepsi er farligere?

Et stort anfall forårsaker tap av bevissthet og voldsomme muskelsammentrekninger. Det er den typen anfall de fleste ser for seg når de tenker på anfall. Et grand mal-anfall – også kjent som et generalisert tonisk-klonisk anfall – er forårsaket av unormal elektrisk aktivitet i hele hjernen.

Skaderer anfall hjernen din?

Langvarige anfall er tydelig i stand til å skade hjernen. Isolerte, korte anfall ersannsynligvis forårsake negative endringer i hjernefunksjon og muligens tap av spesifikke hjerneceller.

Anbefalt:

Interessante artikler
Kan du dytte noe?
Les mer

Kan du dytte noe?

Bruk verbet douse for å beskrive å dekke noe med vann eller annen væske. … Douse involverer ofte vann, men du kan også dyppe pommes frites i ketchup. Douse kan beskrive handlingen med å slukke et stearinlys, eller til og med slå av et lys. Hva vil det si å svelge noe?

Hvem er den serbiske tennisspilleren?
Les mer

Hvem er den serbiske tennisspilleren?

Novak Djokovic, (født 22. mai 1987, Beograd, Serbia, Jugoslavia [nå i Serbia]), serbisk tennisspiller som var en av spillets fremste utøvere i tidlig på det 21. århundre, da han vant en rekord (delt med Roger Federer og Rafael Nadal) 20 Grand Slam- titler.

Hva er en glem meg ikke baby?
Les mer

Hva er en glem meg ikke baby?

Aborterforeningens forglemmigei-eng var et minnesmerke over babyer som ble mistet under svangerskapet. Den tilbød et spesielt sted å markere de korte livene til de babyene som døde før de ble født. Hva betyr det hvis noen gir deg glemmeg-ikke?