Hvor kommer condone fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kommer condone fra?
Hvor kommer condone fra?
Anonim

Selv om engelsktalende noen ganger bruker tolerere med den tiltenkte betydningen «godkjenne» eller «oppmuntre», er den mer etablerte betydningen nærmere «benådning» eller «overse». Condone kommer fra det latinske verbet condonare, som betyr "å frikjenne." Condonare kombinerer på sin side det latinske prefikset con-, som indikerer grundighet, og …

Er toleranse bra eller dårlig?

Merk at godta ikke er et synonym for godkjenne eller godta. Condone er et synonym for unnskyldning, tilgi og overse. Når du tolererer noe, lar du dårlig oppførsel finne sted, eller du "ser den andre veien" i stedet for å erkjenne og straffe personen.

Hva betyr å tolerere atferd?

å ignorere eller overse (noe ulovlig, støtende eller lignende): Regjeringen aksepterte datahakkingen blant rivaliserende selskaper. å gi stilltiende godkjenning til: Ved sin taushet så det ut til at han aksepterte oppførselen deres.

Hva vil det si å akseptere vold?

verb. Hvis noen tolererer oppførsel som er moralsk feil, aksepterer de det og lar det skje.

Er toleranse det motsatte av å fordømme?

Som verb er forskjellen mellom condemn og condone at fordømme er å gi en slags evig guddommelig straff mens condone er å tilgi, unnskylde eller overse (noe).

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.