Når ble brandermill bygget?

Innholdsfortegnelse:

Når ble brandermill bygget?
Når ble brandermill bygget?
Anonim

Brandermill, et viltvoksende planlagt samfunn på det som var en landlig strekning i det vestlige Chesterfield County, hadde fått fylkesgodkjenning i 1974 og byggingen startet i 1975.

Hvor gammel er Brandermill?

The Brandermill Inn and Conference Center ble først bygget i 1984. Jim Moyler, som tidligere var medeier av eiendommen gjennom BICC Limited Partnership, kjøpte bygningen og de 11 hektarene den ligger på i 1991.

Hvor er Brandermill VA?

Koordinater: 37°26′26.8″N 77°38′57.9″W Brandermill er en stor forstadsbolig- og kommersiell utvikling i the Southside of Richmond, Virginia. Det ligger i nærheten av Midlothian, Virginia på den sørlige enden av Powhite Parkway og er sentrert på Swift Creek Reservoir.

Er Brandermill Va trygt?

Er Brandermill, VA trygt? B+-karakteren betyr at kriminaliteten er litt lavere enn den gjennomsnittlige amerikanske byen. Brandermill er i 69. persentil for sikkerhet, noe som betyr at 31 % av byene er tryggere og 69 % av byene er farligere. … Kriminalitetsraten i Brandermill er 19,83 per 1 000 innbyggere i løpet av et standardår.

Er Brandermill et bra sted å bo?

Brandermill er en forstad til Richmond med en befolkning på 13 836. Brandermill ligger i Chesterfield County og er et av de beste stedene å bo i Virginia. … Mange unge fagfolk og pensjonister bor i Brandermill, og innbyggerne har en tendens til å være konservative. De offentlige skolene iBrandermill er høyt rangert.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"