Hvordan overlevde krokodiller utryddelse?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan overlevde krokodiller utryddelse?
Hvordan overlevde krokodiller utryddelse?
Anonim

Krokodiller overlevde asteroideangrepet som utslettet dinosaurene takket være deres 'allsidige' og 'effektive' kroppsform, som gjorde at de kunne takle de enorme miljøendringene som ble utløst av virkningen, ifølge ny forskning. Krokodiller kan trives i eller utenfor vann og leve i fullstendig mørke.

Hvordan overlevde krokodillen istiden?

Krokodiller har kaldt blod

Krokodiller har kaldblodsmetabolisme, noe som betyr at de var i stand til å leve i lange perioder i alvorlig mørke, kulde, og med veldig lite mat.

Hvor mange utryddelser har krokodiller overlevd?

Siden de dukket opp har krokodiller overlevd to masseutryddelse-hendelser: en som fant sted for 66 millioner år siden etter et massivt asteroideangrep - der dinosaurene ble utslettet og en annen som skjedde for rundt 33 millioner år siden, og desimerte livet i havene.

Levde krokodiller med dinosaurer?

Crocs var ikke de eneste krypdyrene som overlevde det dinoene ikke kunne – det gjorde også slanger. … Men de levde ikke bare blant dinosaurer, de forsynte seg med ungene sine også!

Hvorfor overlevde alligatorer og ikke dinosaurer?

Teori 1: Krokodiller var Eksepsjonelt bra -tilpassetKanskje krokodillenes stubbe bein og lavt slengte holdning tillot dem bokstavelig t alt å "holde hodet nede" " under K/T-omveltningen, trives i et bredt utvalg avklimatiske forhold, og unngå skjebnen til deres dinosaurvenner.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er meningen med påstand?
Les mer

Er meningen med påstand?

1: å ha det ofte skumle utseendet til å være, ha til hensikt eller påstå (noe underforstått eller antydet) en bok som også utgir seg for å være en objektiv analyse: hevder utenlandske romaner som han utgir seg for å ha oversatt - Mary McCarthy.

Hvor mye bør en eksklusiv pumper pumpe?
Les mer

Hvor mye bør en eksklusiv pumper pumpe?

Når du utelukkende pumper, bør du pumpe i ca. 120 minutter per dag (dette er et minimum – du kan pumpe mer hvis du vil). Men hvis babyen din er nyfødt, vil du gjerne pumpe oftere og i kortere perioder enn hvis du har en eldre baby. Hvor mye melk bør jeg produsere når jeg utelukkende pumper?

Hva betyr kenan på fransk?
Les mer

Hva betyr kenan på fransk?

Kenan er fransk guttenavn og betydningen av dette navnet er "Ancient One, Buyer, Owner". Hva betyr ordet Kenan? Kenan er et bibelsk hebraisk navn som muligens betyr "Possession". 4 % arabisk. Fra hebraiske røtter er betydningen 'besittelse, smed'.