Kan en person være undertrykkende?

Innholdsfortegnelse:

Kan en person være undertrykkende?
Kan en person være undertrykkende?
Anonim

Som med de fleste Scientologi-terminologier, ble "Suppressive Person" laget av L. … en person som har et distinkt sett med egenskaper og mentale holdninger som får ham til å undertrykke andre mennesker i hans nærhet. Dette er personen hvis oppførsel er beregnet til å være katastrofal. Også k alt antisosial personlighet.

Er Nicole Kidman en undertrykkende person?

Kidman ble aldri en scientolog, noe som visstnok gjorde henne til det som på Scientologi-språket er kjent som en «undertrykkende person» eller «SP». … Isabella og Connor ble oppdratt som scientologer og bestemte seg for å bo hos sin far og forbli hengivne til organisasjonen.

Hva betyr undertrykkende miljø?

adjektiv. pleie eller opptre for å undertrykke; involverer undertrykkelse. psykiatri har en tendens til å forhindre uttrykk for visse av ens ønsker eller motstå fremveksten av psykiske symptomer.

Hva betyr undertrykkende?

: pleie eller tjene til å undertrykke noe (som symptomer på en sykdom) undertrykkende medisiner.

Hva er forskjellen mellom undertrykkelse og undertrykkelse?

Definisjoner av undertrykkelse og undertrykkelse:

Undertrykkelse: Undertrykkelse refererer til hard og urettferdig behandling av et individ eller en gruppe mennesker. Undertrykkelse: Undertrykkelse refererer til å sette en stopper for noe med makt.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor lenge lever emuer?
Les mer

Hvor lenge lever emuer?

Disse kyllingene vil bli hos hannen sin i 5-7 måneder og lære de nødvendige overlevelsesferdighetene. Kyllingene er fullvoksne rundt 12 måneder, men modnes ikke kjønnsmessig før rundt 18-20 måneder. I ville emuer lever 5-10 år, men i fangenskap kan de leve 35 år.

Hvordan finner jeg dervenin?
Les mer

Hvordan finner jeg dervenin?

Dervenin er oppdragsgiveren for "The Mind of Madness." Han kan bli funnet wandering Solitude , vanligvis mellom Bards College Bards College The Bards College er en sammenføyningsfraksjon som vises i The Elder Scrolls V: Skyrim. Ligger i Solitude, består lauget av barder, poeter og offentlige foredragsholdere.

Hva er ekvakuo dilatasjon av ventriklene?
Les mer

Hva er ekvakuo dilatasjon av ventriklene?

Hydrocephalus ex-vacuo oppstår når et hjerneslag eller en skade skader hjernen og hjernestoffet faktisk krymper. Hjernen kan krympe hos eldre pasienter eller de med Alzheimers sykdom, og CSF-volumet øker for å fylle den ekstra plassen. I disse tilfellene er ventriklene forstørret, men trykket er vanligvis norm alt.