Hvorfor drar emily kmetko?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor drar emily kmetko?
Hvorfor drar emily kmetko?
Anonim

(I en spesielt ironisk vri ble Chelsea Hobbs, som spilte Emily og som var 24 år da serien hadde premiere, gravid under innspillingen-en spesiell utfordring for et show som fremhever rollebesetningens kropper, og som fikk henne til å forlate Make It or Break It etter den andre sesongen.)

Hva skjedde med Emily Kmetko?

I tillegg til turntreningen, jobber hun kvelder og helger på The Pizza Shack for å hjelpe til med å forsørge familien sin økonomisk. … Emily slutter senere med gymnastikk når hun bestemmer seg for å beholde babyen og dra til Las Vegas for å bo hos gudmoren sin.

Kommer Emily Kmetko tilbake i sesong 3?

Den tredje sesongen gir forfatterne en sjanse til å rydde opp, noe fansen burde sette pris på. Jeg bør understreke at nettverket ikke har offisielt annonsert at det ikke vil være noen Emily i den tredje (og antagelig siste) sesongen.

Hvem ender Emily opp med i make it or break it?

Damon tar til slutt Emilys jomfrudom. I mellomtiden jobber Damon med musikken sin med Kaylie Cruz, og de ender opp med å kysse i innspillingsboksen ("Requiem for a Dream"). Senere finner han ut at Emily slutter med gymnastikk for å være sammen med ham mens han jobber med musikken sin. De gifter seg senere og lever et lykkelig liv.

Kommer Emily Kmetko på landslaget?

Hun forelsker seg i kollegaen sin på The Pizza Shack, Damon Young, en ambisiøs låtskriver. Hun blir medlem avLandslaget og senere blir valgt til verdenslaget, men karrieren hennes settes i fare når hun blir arrestert for å ha stjålet medisiner fra brødrene hennes.

Anbefalt:

Interessante artikler
I saussures lingvistikkteori er betegneren?
Les mer

I saussures lingvistikkteori er betegneren?

For Saussure er betegnelsen og betegnelsen rent psykologisk: de er form snarere enn substans. I dag, etter Louis Hjelmslev, tolkes betegnelsen som den materielle formen, det vil si noe som kan sees, høres, berøres, luktes eller smakes; og det betegnede som det mentale konseptet.

Hva gjør trikloreddiksyre med huden?
Les mer

Hva gjør trikloreddiksyre med huden?

A TCA-peeling er en ikke-invasiv hudbehandling som brukes til å behandle misfarging av huden, arrdannelser og rynker. Disse peelingene har fått navnet sitt fra trikloreddiksyre (TCA), som brukes til å fjerne døde hudceller for å avsløre de nyere og jevnere hudlagene under.

På shetland hvem er pappaen til Cassie?
Les mer

På shetland hvem er pappaen til Cassie?

Duncan Hunter Som en seriefilanderer er Duncans andre ekteskap med Mary nå under samme belastning som hans første med Fran. Fraværende i de første årene er Duncan følgelig en overbærende far for Cassie, noe som noen ganger setter ham i strid med Perez.