Er diffusorer for eteriske oljer trygge for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Er diffusorer for eteriske oljer trygge for hunder?
Er diffusorer for eteriske oljer trygge for hunder?
Anonim

Hvis du har påført eteriske oljer på kjæledyret ditt lok alt, så vask det av så godt du kan. Hvis du sprer oljer, bør du slå av diffusoren, få kjæledyret ditt ut i frisk luft og ringe gifttelefonen for kjæledyr. Eteriske oljer er kraftig medisin og brukes best med bevissthet rundt kjæledyrene dine.

Er det trygt å spre olje rundt hunder?

Inhalering av diffuse oljer er kjent for å forårsake negative åndedrettseffekter på mennesker og kjæledyr, hvis det brukes på et lite sted og/eller over lengre tid. Det er viktig å merke seg at katter og hunder er mye mer følsomme for dufter enn deres menneskelige kolleger.

Er eteriske oljer trygge for hunder å lukte?

Ja, hunder kan lukte eteriske oljer. Men ikke alle essensielle oljer er trygge for hunden din. Lavendel er kanskje den mest populære (og en av de sikreste) på grunn av dens beroligende egenskaper. Peppermynteolje er en annen god olje som kan stimulere sirkulasjonen og avskrekke irriterende insekter.

Kan kjæledyr være i nærheten av eteriske oljespredere?

Michelson Found Animals anbefaler ikke å bruke noen essensielle oljer for kjæledyr, spesielt når det gjelder direkte påføring på et dyrs kropp, eller spre oljene ut i luften. Og hvis du ønsker å bruke noen, gjør det bare med en veterinærs godkjenning.

Kan jeg spre lavendel rundt hunden min?

Kjæledyrsikre eteriske oljer. Mens kjæledyrforeldre bør unngå å bruke de fleste essensielle oljer, noen fåer trygge for kjæledyr hvis de brukes riktig. For eksempel er lavendel (når den brukes sparsomt og i riktig konsentrasjon) sannsynligvis den sikreste essensielle oljen for både hunder og katter.

Anbefalt: