Ugyldiggjør offroad-garantien?

Innholdsfortegnelse:

Ugyldiggjør offroad-garantien?
Ugyldiggjør offroad-garantien?
Anonim

For å si det enkelt, det er veldig mulig at terrengkjøring vil ugyldiggjøre garantien din. Bilgarantier er ment å beskytte mot produsentfeil, noe som betyr at eventuelle skader forårsaket av terrengkjøring ikke dekkes, og i noen tilfeller vil hele garantien din bli ugyldig.

Dekker forsikring skader fra terrengkjøring?

Dekker bilforsikringen terrengkjøring? Sannheten er at de fleste bilforsikringer dekker "normal bruk". Dette betyr at hvis du havner i en kollisjon mens du kjører offroad, vil du mest sannsynlig være dekket, men hvis du ruller kjøretøyet, vil det sannsynligvis ikke være dekket.

Hvilke endringer gjør ikke garantien ugyldig?

Mods vil sannsynligvis ikke ugyldiggjøre garantien din

  • Suspensjon. Til å begynne med er coilovers og en kombinasjon av fjærer eller støtdempere et sikkert kort. …
  • Cat-Back eksos. …
  • Hjul. …
  • Bremser. …
  • Sway Bars. …
  • Short Shifter. …
  • Eksteriørmods.

Er terrengkjøring dårlig for bilen din?

Samlet sett er terrengkjøring ikke skadelig for kjøretøyet ditt. Problemer med bilen og lastebilen din kan være vanlige når du kjører offroad, men hvis du tar de riktige forholdsreglene, kommer du deg hjem uten ødelagte deler.

Vil et løftesett ugyldiggjøre garantien?

Å legge til et løftesett annullerer produsentens garanti

Selv om du er en mekaniker med flere tiår med erfaring, vil det å fullføre en heissettinstallasjon selv bli ugyldiggarantien. Ikke gjør det med mindre du ønsker å være ansvarlig for all fremtidig skade, med utgifter.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor mange kalorier i fulle nudler?
Les mer

Hvor mange kalorier i fulle nudler?

På thailandske restauranter hadde Drunken Noodles with Chicken 1, 120 kalorier og Chicken Pad Thai hadde 1480 kalorier. Fetes fyllnudler? Du får den karri-smaken du har lyst på, med langt færre karbohydrater, mettet fett og kalorier.

Når spilling er bra for deg?
Les mer

Når spilling er bra for deg?

I følge American Psychological Association kan det å spille videospill, inkludert skytespill, øke læring, helse og sosiale ferdigheter. Spill kan styrke en rekke kognitive ferdigheter som romlig navigering, resonnement, hukommelse og persepsjon.

Hva betyr leukocytter i urin?
Les mer

Hva betyr leukocytter i urin?

Hvis legen din tester urinen din og finner for mange leukocytter, kan det være et tegn på infeksjon. Leukocytter er hvite blodceller som hjelper kroppen din med å bekjempe bakterier. Når du har mer av disse enn vanlig i urinen, er det ofte et tegn på et problem et sted i urinveiene.