Hvorfor fungerer varme toddies?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fungerer varme toddies?
Hvorfor fungerer varme toddies?
Anonim

"Hot toddies, som navnet tilsier, serveres varme. Varme gjør underverker for noen når de er syke. En varm drikke kan berolige halsen og kan gi noen som har risting (med) frysninger følelsen og komforten av en varm klem," sa Ascher. Varmen hjelper også til å bryte ned og tynne ut slim for å fjerne det fra kroppen.

Hva gjør whisky i en varm toddy?

Whisky er en flott dekongestant - alkoholen utvider blodårene, noe som gjør det lettere for slimhinnene å håndtere infeksjonen - og, kombinert med urtete, klemmer av honning, sitron og den varme dampen som kommer fra drinken, har du den perfekte blandingen for å hjelpe til med å rydde opp i forkjølelsen …

Hvor ofte bør du drikke en varm toddy?

"Alkohol er et vanndrivende middel som trekker væske fra kroppen, så drikk rikelig med alkoholfrie drikkevarer, som vann," sier Greuner og legger til at syke mennesker bør begrense seg til kun én varm toddy per dag.

Hvorfor ville du drikke en varm toddy?

Likevel kan en varm, krydret drink som toddy hjelpe hvis du er syk. Krydderne stimulerer spytt, hjelper en sår hals, og sitronen og honningen vil stimulere slim, skriver hun og siterer Ron Eccles, direktør for Common Cold Center ved Cardiff University.

Er varm whisky bra for en forkjølelse?

Fordeler med å drikke en varm toddy:

Whisky er et utmerket middel for svulster, og det bidrar til å beroligeeventuelle smerter forbundet med hodet kaldt. Varme væsker av noe slag er en god måte å lindre sår hals. Honning og sitron bidrar til å lindre hoste og lunger.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken stein brukes til å bygge rødt fort?
Les mer

Hvilken stein brukes til å bygge rødt fort?

The Red Fort Complex ble bygget som palassfortet til Shahjahanabad – den nye hovedstaden til den femte Mughal-keiseren av India, Shah Jahan. Oppk alt etter sine massive omsluttende vegger av rød sandstein, ligger det ved siden av et eldre fort, Salimgarh, bygget av Islam Shah Suri i 1546, som det danner Red Fort Complex med.

Er usdt det samme som usdt?
Les mer

Er usdt det samme som usdt?

Tether eller USDT er en type blokkjedebasert kryptovaluta støttet med samme amerikanske dollarbeløp. Hvilken er bedre USDT eller USDC? Men som verdiholder er USDC den mest gjennomsiktige stabile mynten i kryptoområdet. USDC og USDT er begge sentraliserte stabile mynter.

Hvorfor brenner asfodel?
Les mer

Hvorfor brenner asfodel?

De en gang så frodige slettene i Asphodel er nå oppslukt av glitrende flammer, etter å ha blitt oversvømmet av elven Phlegethon, hvis fryktelig overopphetede innhold kan bringe døden raskt selv til de som er motstandsdyktige mot mest varme. … Angivelig levde Asphodel Meadows en gang opp til navnet sitt.