Hva gjør en underreamer?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør en underreamer?
Hva gjør en underreamer?
Anonim

En underrømmer er en enhet som brukes til å forstørre borehullet under en eksisterende foringsrør eller restriksjon, under en brønnboreoperasjon. Den kan plasseres enten over borekronen eller over en pilotenhet som kjøres inne i det eksisterende borehullet.

Hva er undereaming?

Underreaming er definert som prosessen med å forstørre et brønnhull forbi den opprinnelig borede størrelsen. … I prinsippet er underrømming det samme som å bore med en bit for å fjerne formasjonen for å lage et hull med full sporvidde. Underreaming gjøres av mange årsaker, som kan inkludere sikkerhet, effektivitet eller nødvendighet.

Hvordan fungerer en underreamer?

En underreamer er enhet designet for å kjøre sammen med en borekrone. Den har kuttere som kan utvides eller trekkes sammen med mekaniske eller hydrauliske midler og brukes til å forstørre eller rømme et borehull under foringsrøret.

Hvorfor reaming er ferdig?

Til slutt, rømme er en skjæreprosess som involverer bruk av et roterende skjæreverktøy for å lage glatte innervegger i et eksisterende hull i et arbeidsstykke. … Hovedformålet med rømme er ganske enkelt å lage glatte vegger i et eksisterende hull. Produksjonsbedrifter utfører rømme ved hjelp av en fresemaskin eller borepresse.

Hva rømmer under boring?

Rømming mens du borer (RWD) betyr generelt å samtidig bore et pilothull og åpne det opp til måldiameteren på samme tid. Dette kunne gjøresbruk av en eksentrisk rømmeanordning eller en ekspanderbar konsentrisk underrømmer; begge kalles reamer i det følgende.

Anbefalt: