Trenger elektretmikrofon strømforsyning?

Innholdsfortegnelse:

Trenger elektretmikrofon strømforsyning?
Trenger elektretmikrofon strømforsyning?
Anonim

Mens elektretkondensatoren mikrofonen ikke trenger strømforsyning for å gi polariserende spenning, krever en FET-impedanstilpasningskrets inne i mikrofonen litt strøm. Dette kan forsynes av et lite lavspent internt batteri eller av en ekstern "fantom"-forsyning.

Hvordan driver du en elektretmikrofon?

Siden mikrofonporten på en datamaskin gir omtrent 2,3V strøm, vil dette gi perfekt strøm til elektretmikrofonen. Du kan koble til jumperledninger fra 3,5 mm lydpluggkabelen og koble den positive siden til 2,2KΩ pull-up motstanden og koble den negative siden til jordingsterminalen på mikrofonen.

Hvilke mikrofoner krever strømforsyning?

For å si det enkelt, kondensatormikrofoner har aktiv elektronikk som trenger en ekstern strømkilde, mens dynamiske mikrofoner er passive og derfor ikke trenger fantomkraft. På grunn av måten kondensatormikrofoner fungerer på, er utgangen deres svært høy impedans, og krever derfor en strømkrets for å redusere den impedansen.

Kan du bruke mikrofon uten fantomstrøm?

Selv om det ikke er noen måte å bruke en kondensatormikrofon uten fantomstrøm, kan du bruke en kondensatormikrofon uten lydgrensesnitt, eller miksebrett, rett til datamaskinen. For å gjøre det trenger du en XLR til USB-forforsterker, for eksempel MXL Mic Mate Pro.

Hvordan fungerer elektretmikrofonen?

Arbeidsprinsippet til en elektretkondensatormikrofon er at membranen fungerer som én plate av en kondensator. Vibrasjoner gir endringer i avstanden mellom membranen og bakplaten. … Denne endringen i spenning forsterkes av FET og lydsignalet vises ved utgangen, etter en DC-blokkerende kondensator.

Anbefalt:

Interessante artikler
Blitt bitt av mygg?
Les mer

Blitt bitt av mygg?

Påfør en ispose i 10 minutter for å redusere hevelse og kløe. Påfør ispose på nytt etter behov. Påfør en blanding av natron og vann, som kan bidra til å redusere kløeresponsen. Antikløe krem for et myggstikk. Hva skjer hvis du blir bitt av mygg?

Hva er en mesaticephalic hodeskalle?
Les mer

Hva er en mesaticephalic hodeskalle?

En mesaticephalic hodeskalle er av middels lengde og bredde . Mesaticephalic hodeskaller er ikke markert brachycephalic brachycephalic Brachycephalic airway obstructive syndrome (BAOS) er en patologisk tilstand som påvirker kortnesede hunder og katter som kan føre til alvorlige pustebesvær.

Når kommer myggen ut?
Les mer

Når kommer myggen ut?

Mygg er mest aktiv i løpet av tidlige morgentimer før solen har kommet helt opp og lufttemperaturen ikke er like varm. Mygg synes dagslys er dødelig, da direkte dagslys kan dehydrere dem. Hvilken tid på døgnet er myggen verst? To av de mest fremtredende myggartene biter til forskjellige tider: