Hva er iridite ncp?

Innholdsfortegnelse:

Hva er iridite ncp?
Hva er iridite ncp?
Anonim

Iridite NCP er en innovativ ny prosess som tilbyr ekstremt høy motstand mot korrosjon, testet til 1000 timer på mange aluminiumslegeringer. … For ny kromfri teknologi som oppfyller alle miljøstandarder, korrosjonsbestandighet uten maling, selv etter oppvarming eller baking.

Hva er Iridite-belegg?

Iridite er en N. C. P. (ikke-krom kjemisk prosess) som produserer et beskyttende kromkonverteringsfilmbelegg på aluminium og dets legeringer. … Det brukes ofte som et beskyttende belegg for slipte elokserte overflater og for å gi en elektrisk kontakt.

Er Iridite NCP ledende?

Fordeler med iridite NCP-prosessen

Den har også en god elektrisk ledningsevne, og oppfyller kravet til MIL-C-5541 for elektrisk kontaktmotstand i Klasse 3 belegg. Med gode heftegenskaper danner den en effektiv base for maling, primere, lim og fugemasser.

Hva er forskjellen mellom Iridite og alodine?

Iridite er et handelsnavn for en hel familie med chromate konverteringsbelegg. Alodine 1200S er handelsnavnet for aluminiumkromat som oppfyller MIL-C-5541. Iridite 14-2 er det spesielle handelsnavnet for et produkt som er kromatkonvertering for aluminium.

Hvem lager Iridite?

A Beginner's Guide to Iridite NCP

Dorsetware spesialiserer seg på metallplettering og galvanisering, og en av finishene den administrerer er iridite NCPplettering og belegg. Iridite NCP-prosessen produserer et beskyttende, korrosjonsbestandig belegg på aluminium og dets legeringer.

Anbefalt: