Gifter barney seg med Robin?

Innholdsfortegnelse:

Gifter barney seg med Robin?
Gifter barney seg med Robin?
Anonim

Robin godtar og de planlegger bryllupet sitt i andre halvdel av sesongen. Den siste sesongen dreier seg om bryllupshelgen til Barney og Robin. Etter noen bekymringer fra begge sider, gifter de seg i "The End of the Aisle" etter at han lover å alltid være ærlig med henne.

Hvorfor skilte Barney og Robin seg?

Barney og Robin slo opp fordi de innså at de ikke fungerte som et par. Ingen av dem var lykkelige i forholdet, og til og med vennene deres visste at de måtte slutte å date for deres eget beste. De kunne ha elsket hverandre, men kjærlighet er ikke lik kompatibilitet.

Hvem ender Robin opp med?

Robin gifter seg med Barney, men de skilles tre år senere. Ted møter Tracy (moren) i Robin og Barneys bryllup.

Skilles Barney og Robin i den alternative slutten?

I denne alternative versjonen ble Barney og Robin ikke skilt og Tracy døde ikke. Imidlertid var det ingen ekstra scener filmet for denne alternative avslutningen. Snarere kommer historien sammen ved hjelp av Bob Sagets voice-over som fremtidige Ted.

Ble Barney og Robin skilt?

Som det viste seg, var fansen imidlertid bekymret for feil ting: selv om Barney overlevde, ble han og Robin skilt og han fikk en baby med en fremmed. Noen korte uker før seriefinalen f alt ekteskapet til Barney og Robin fra hverandre. … Noen år senere,Barney forandret seg for alltid.

Anbefalt: