Vil alle de rettferdige komme til himmelen?

Innholdsfortegnelse:

Vil alle de rettferdige komme til himmelen?
Vil alle de rettferdige komme til himmelen?
Anonim

Etter dommen, de rettferdige vil gå til sin evige belønning i himmelen og de forbannede vil dra til helvete (se Matteus 25)." "Utstedelsen av denne dommen skal være en permanent adskillelse mellom de onde og de gode, de rettferdige og de ugudelige" (se Sauene og Bukkene).

Hvem vil ikke gå til himmelen ifølge Bibelen?

Den som ikke bekjenner Kristus, eller ikke vandrer etter hans ord, skal ikke komme inn i himlenes rike. Chrysostom: Han sa ikke den som gjør min vilje, men min Fars vilje, for det var passende å tilpasse den i mellomtiden til deres svakhet.

Hva sier Jesus om å komme inn i himmelen?

Johannes 14:6 Jesus sa: «Jeg er veien og sannheten og livet. … For å bli akseptert i himmelen må du innrømme at du er en synder, be om tilgivelse, innrømme at Jesus døde for dine synder og sto opp igjen, og be ham om å ha et forhold til deg.

Hvor mange sjeler kommer til himmelen?

Jehovas vitner tror at nøyaktig 144 000 trofaste kristne fra pinsen 33 e. Kr. og frem til i dag vil gjenoppstå til himmelen som udødelige åndevesener for å tilbringe evigheten med Gud og Kristus.

Hvem vil gå til himmelen ifølge Bibelen?

Jesus sier i Matteus 7:21-23: «Ikke enhver som sier til meg: Herre, Herre, skal komme inn i himlenes rike», men det er noensom lærer frelse ved «bare tro», dvs. så lenge noen tror, vil han/hun bli frelst.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hva betyr det når noen er fotogene?
Les mer

Hva betyr det når noen er fotogene?

Ordet fotogen beskriver ser attraktiv ut på fotografier. … Ordet fotogen betydde opprinnelig "produsert eller forårsaket av lys", og ble først brukt til å bety "fotografere godt" i 1928. I dag beskriver det også at det ser bra ut på video eller film.

Kan sukkerbelagt være et adjektiv?
Les mer

Kan sukkerbelagt være et adjektiv?

sukkerbelagt adjektiv (SWEET) Er belagt et adjektiv? -belagt kombineres med fargeadjektiver som "hvit" og "rød", eller ord for typer pels som "pels", for å danne adjektiver som beskriver noen som har på seg en bestemt type pels.

Kan sukkerspinn bli dårlig?
Les mer

Kan sukkerspinn bli dårlig?

Kan sukkerspinn bli dårlig? Spinnspinn har ingen utløpsdato for navnet. Siden hovedingrediensen i denne varen er sukker, kan den vare i flere år uten å endre smaken. Hvordan kan du finne ut om sukkerspinn er dårlig? Hvordan finne ut om sukkerspinn (Fairy Floss) er dårlig?